Bella Ramsey új információt osztott meg a The Last of Us második évadáról

Bella Ramsey új információt osztott meg a The Last of Us második évadáról

Alig ért véget az HBO Max sikersorozata, a rajongók egy része epekedik a második szezonnal kapcsolatos információkért.

A fiatal színésznő beválogatása a sorozatba elég megosztóra sikeredett, hiszen akadnak olyanok, akik az első évad végére sem igazán tudtak megbékélni a jelenlétével és egyszerűen nem tartják jó választásnak Ellie szerepére. Ennek ellenére Neil Druckmann, a Naughty Dog videójáték-fejlesztő cég kreatív igazgatója és a The Last of Us sorozat showrunnere azt nyilatkozta, hogy csak abban az esetben cserélné le a színésznőt a folytatásban, ha azt kifejezetten kérné tőle Bella.

Egyelőre tehát a nem régen bejelentett második szezont is vele képzelik el, tehát továbbra is őt láthatjuk majd Ellieként a képernyőn, pláne, ha Neilen múlik:

„Elképesztően szerencsések vagyunk, hogy itt van nekünk Bella és minden, amit az első évadban láthattunk. Egyféleképp tudjuk csak elképzelni, hogy valaha is recastingoljuk Bellát: ha ő maga mondaná azt, hogy srácok, nem szeretnék többet együtt dolgozni veletek.”

A sorozat pedig még így is eléggé betalált, hiszen a kritikusok és a közönség is egyaránt elhalmozták dicsérettel a poszt-apokaliptikus drámát, és általánosan minden idők egyik legjobb videojáték-adaptációjának tartják. A március 12-i finálét követően pedig a következő téma a rajongók számára nem is lehet más, mint hogy mikorra várható a második évad.

Tekintettel arra, hogy az egyes epizódok forgatókönyveit még mindig a társalkotó Craig Mazin (Csernobil) írja, várhatóan a második szezon premierje nem mostanában kerül adásba. Ezt erősített meg Bella, miután elmondta, hogy szerinte mikorra várhatóak az epizódok - és ha becslései helyesek, akkor tényleg sokat kell várni. A The Jonathan Ross Show szombati (március 18.) adásában Ramsey a következőket mondta a második évadról:

„Eltart még egy darabig, mire belekezdünk. Szerintem az év vége fele vagy a jövő év elején fogunk forgatni. Szóval valószínűleg 2024. végén, esetleg 2025. elején lesz majd látható.”

Izgalmas az is, hogy bár a második évad a második The Last of Us játék eseményeit dolgozza majd fel, azt ígérték a készítők, hogy a sorozatnak valószínűleg egy harmadik évadra is szüksége lesz, hogy mindent rendesen el tudjanak mesélni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!