Nagyon másképp is alakulhatott volna YEKINDAR karrierje, ha követi az álmait

Nagyon másképp is alakulhatott volna YEKINDAR karrierje, ha követi az álmait

EliGE álma még ugyan visszafogott volt ahhoz képest, amivel YEKINDAR előállt az ESL Pro League vasárnapi közvetítésén. Ráadásul, ha hamarabb kezdi a Counter-Strike-ot, az még lehet segített is volna az elérésében?

A Liquid a negyedik helyen jutott tovább a sok meglepetéssel járó D-csoportból az ESL Pro League 17. szezonjában. Vasárnap az Astralist kellett legyőzzék ehhez, ez igen magabiztosan sikerült nekik. A meccs után pedig két játékosuk, EliGE és YEKINDAR adott interjút az angol közvetítés „elemzőnappalijában”. A nekik szegezett kérdések – mint a torna eddigi szakaszaiban jellemző volt – nem feltétlenül a játékról, inkább kicsit bulvárosabb irányt véve az életükről szóltak. A kérdések persze mind ártatlanok, már ameddig valaki elő nem áll egy furcsább válasszal.

Nos, valami ilyesmi történt YEKINDARral, amikor megkérdezték tőlük, hogy mi volt gyerekként az álommelójuk. EliGE a katonaságról ábrándozott fiatalon „vagy valamiről azon a területen”. Ezt azzal indokolta, hogy „a normális irodai munkák egyike sem tűnt szórakoztatónak”. A lett játékos viszont azonnal rávágta, hogy az övé „nem éppen illene ide”, rögtön felkeltve mindenki érdeklődését a válasz iránt.

Kisebb huzavona után YNK konkrétan rákérdezett, hogy esetleg pornósztár akart-e lenni és nagy meglepetésre YEKINDAR elismerte: „Ja, ha kimondhatom, pornósztár. Majdnem sikerült felnőttként.” Ezután a társaság még nevetett egy sort azon, hogyha YEKINDAR kicsit hamarabb kezdi a profi Counter-Strike-ot, akkor akár játszhatott is volna a YouPorn orosz csapatában.

MAGYAR KÖZVETÍTÉS

Az ESL Pro League rájátszását élőben, magyar nyelven közvetíti az Esport1TV, amit FACEIT pont dropok kíséretében Twitchen vagy az Esport1.hu beépített pontgyűjtő felületén követhettek az alábbi menetrend szerint:

Március 21. – kedd
15:30 - FURIA vs fnatic
19:00 - NAVI vs 00Nation

Március 22. – szerda
15:30-tól rájátszás második fordulója

Március 23. – csütörtök
15:30-tól negyeddöntők

Március 24. – péntek
15:30-tól negyeddöntők

Március 25. – szombat
15:30-tól elődöntők

Március 26. – vasárnap
16:00-tól döntő

Borítókép: HLTV/brcho
OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!