CoD: Egyik legjobb játékosát menesztette a Toronto Ultra

CoD: Egyik legjobb játékosát menesztette a Toronto Ultra

A fiatal játékos már több, mint egy hónapja ült a kispadon, most viszont végleg elhagyja a Major 3 bajnokcsapatát.

Újra free agent lett Eli "Standy" Bentz, a Minnesota Roekkr és a Toronto Ultra egykori játékosa. A 21 éves e-sportoló a Modern Warfare 2 szezon előtt csatlakozott a kanadai csapathoz, azonban a Stage 3 Major selejtezői alatt kispadra került, most pedig a menedzsment úgy döntött, hogy szabadjára engedi a fiatal SMG-játékost.

Standy 2020-ban kezdett profi szinten Call of Dutyzni. Az amerikai játékos először a Triumph csapatánál próbált szerencsét, akikkel kicsit több, mint egy évig versenyzett, háromszor nyert Challenger Cupot a Modern Warfare érában, valamint megnyerte a 2020-as Call of Duty Challengerst is. Ezután több csapat felfigyelt rá, azonban a Minnesota Roekkr volt a leggyorsabb, 2021 márciusában igazolták le a fiatal titánt. Standy az első évében kétszer lett Major-negyedik, a CDL 2021 Stage 5 Majorét pedig úgy nyerték meg, hogy 0-4-ről reverse sweepelték az Ultrát. 2022 augusztusáig volt a minnesotai csapattal, ám a Vanguard-idényben már nem tudtak olyan eredményeket elérni, mint a Black Ops Cold War szezonban.

Ettől függetlenül a Modern Warfare 2 idényre a Toronto Ultránál lelt otthonra. Standy Ultrás karrierje nem indult rosszul, második helyen zárták a Stage 1 és Stage 2 Major selejtezőit, valamint a legjobb négy között végeztek az első CDL nagyversenyen. Ennek ellenére Standy nem teljesített túl jól, a Breakingpoint.gg statisztikai oldal alapján rendre ő volt a leggyengébb láncszem, annak ellenére, hogy a Major I során még egész jó statokkal zárta a Control fordulókat. Ebből adódóan a Toronto Ultra kispadra is ültette a Major 3 selejtezőinek első fordulója után, a helyére pedig leigazolták Charlie "Hicksy" Hickst, akivel sikerült megnyerniük a CDL Stage 3 Majort, így egyértelműen jó döntést hoztak.

Azonban Standyt sem szerette volna hátráltatni a csapat, így hát szélnek eresztették, hogy máshol tudja kamatoztatni a tehetségét. Egyelőre arról még nincs hír, hogy Standy hol köt ki, azonban több csapat is örülne egy fiatal, feltörekvő játékosnak.


AZ ELMÚLT HETEKBEN ÚJ MINISOROZATUNK INDULT, AMIBEN A METAVERZUMMAL, AZ NFT-JÁTÉKOKKAL ÉS A BLOCKCHAIN TECHNOLÓGIÁVAL FOGLALKOZUNK, NE MARADJ LE EZEKRŐL SEM!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



Te kinek szurkolsz a Call of Duty League-ben?