CoD: A szóló játékosokra fókuszál az MW2 új Ranked frissítése

CoD: A szóló játékosokra fókuszál az MW2 új Ranked frissítése

Bár társakkal könnyebb, az új frissítéssel a magányos farkasoknak sem lesz olyan nehéz dolga az MW2 Ranked lobbyjaiban.

Apró, de annál lényegesebb frissítéssel rukkolt elő a Treyarch, az egyik stúdió, amely Call of Duty: Modern Warfare 2 mögött áll. A frissítés csak egy dologba, az MW2 Multiplayer Ranked módjába (amelyről minden infót ebben a cikkben találtok!) nyúl bele, és szeretné megkönnyíteni a dolgokat azon játékosok számára, akik nem csapatban, hanem egyedül másznák meg a ranglétrát.

Az új frissítés alapján a matchmaking jobban figyel majd arra, hogy a szóló játékosokat szóló ellenfelekkel sorsolja össze, ne pedig duókkal, vagy a legrosszabb esetben teljesen 4-es squadokkal. Emellett a Treyarch azt is megígérte hogy folyamatosan szemmel fogják tartani az egyedül játszók és a partiban Rankedezők teljesítményét, annak érdekében, hogy mindkét mód élhető legyen a Call of Duty: Modern Warfare 2-ben.

Több profi Call of Duty játékos felszólalt már a Ranked mód igazságtalanságai ellen. Az Atlanta FaZe 23 éves játékosa, Tyler "aBeZy" Pharris szerint az lenne a megoldás, ha csak duo queue lenne elérhető, vagy az, hogyha a four-stackek kevesebb SR-t kapnának a győzelem esetén – ugyanis az tagadhatatlan tény, hogy egy teljes, folyamatosan kommunikáló csapat ellen három (jobb esetben kettő) randommal szinte lehetetlen nyerni. ABeZy ezen véleményét a Boston Breach játékosa, Ben "Beans" McMellon is osztja, aki szerint elfogadhatatlan az, hogy ilyen állapotban van az MW2 Ranked miután az Infinity Ward és a Treyarch késve adta ki a módot. Szerintetek jobb lenne, ha maximum duózni lehetne a Call of Duty: Modern Warfare 2 rangsorolt módjában?


AZ ELMÚLT HETEKBEN ÚJ MINISOROZATUNK INDULT, AMIBEN A METAVERZUMMAL, AZ NFT-JÁTÉKOKKAL ÉS A BLOCKCHAIN TECHNOLÓGIÁVAL FOGLALKOZUNK, NE MARADJ LE EZEKRŐL SEM!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



Ti melyik rangot céloztátok meg?