Ezt gondolja torzsi a tegnapi győzelemről, a G2-ról és a Cloud9-ról

Ezt gondolja torzsi a tegnapi győzelemről, a G2-ról és a Cloud9-ról

A paiN elleni győzelem után beszélgettünk a MOUZ magyar AWP-sével, aki nagyon részletesen elmesélte, mi működött és mi nem a brazilok ellen.

Ma már a Cloud9 elleni negyeddöntőben láthatjuk torzsiékat játszani az ESL Pro League 17. szezonjának rájátszásában, miután tegnap megverték a paiNt. A győzelemben fontos szerepe volt a magyar AWP-snek, aki többször is remekelt, függetlenül attól, hogy a nagy zöld vagy valamelyik rifle került a kezébe. A meccs után pedig még arra is volt kapacitása, hogy egy 15 perces interjút adjon nekünk a máltai tapasztalatairól!

Leskisson és DogeFather számtalan érdekes kérdést tett fel torzsinak, a MOUZ játékosa pedig készséggel beszélt a csapat felkészülésétől kezdve a futáson át egészen a G2 kieséséig bármiről. Persze abban a pillanatban talán a legérdekesebb mégiscsak az volt, hogy mit gondolt a paiN elleni meccsről, ami közel sem volt egyszerű a számukra, hiszen egy ponton úgy tűnt, hogy 0-2 lesz a vége.

MAGYAR KÖZVETÍTÉS

Az ESL Pro League rájátszását élőben, magyar nyelven közvetíti az Esport1TV, amit FACEIT pont dropok kíséretében Twitchen vagy az Esport1.hu beépített pontgyűjtő felületén követhettek az alábbi menetrend szerint:

Március 23. – csütörtök
15:30 - Cloud9 vs MOUZ
19:00 - Vitality vs ENCE

Március 24. – péntek
15:30-tól negyeddöntők

Március 25. – szombat
15:30-tól elődöntők

Március 26. – vasárnap
16:00-tól döntő

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Borítókép: HLTV/brcho

Kövess Minket!