K&H MNEB LoL: Nem hibáztak az esélyesek, négy 2-0-val startolt a tavaszi minor

A győztesek párharcai kifejezetten izgalmasnak ígérkeznek majd.

Két mérkőzésnap, összesen négy darab Bo3-as szériát követhettetek élőben ezen a héten a K&H MNEB League of Legends versenyjátékában. A Magyar Nemzeti LoL Kupa powered by K&H tavaszi minor szakaszában papírforma eredmények születtek, de ez nem jelenti azt, hogy mindegyik összecsapás stomppal zárult volna. A folytatásra sem kell sokat várnotok, ugyanis a legjobb hazai LoL-osok március 29-én, szerdán ismét a billentyűk közé csapnak.

Békéscsabai E-sport Egyesület - BPI (2-0)

Frenna vezetésével fontos győzelemmel indította a kupát a BEE. A BPI-ben Dolor helyére Fishy érkezett, aki összességében megállta a helyét, de a második meccsre már ő is elfáradt mentálisan. Rabbanót külön ki kell emelni, ugyanis az AP-s választásairól elhíresült dzsungeles kétszer is AP-s karaktert választott, így egy olyan komfortos területen találta magát, ahol nem tudott hibázni.

Team Plague vs MetaTensei Esports (0-2)

Csak a nevek alapján elképesztően erős a TSI kerete, de ez nem számított volna, ha a Szurdokban megremegnek a kezek. A 0-2 árulkodik arról, hogy nem ez történt, ugyanis a Sora-Paresz-Meight-Kisze-benen ötös esélyt sem adott az első két szezon bajnokának. A PLG-ből talán Endless v4 és Passzi duójáról érdemes megemlékezni, bennük ott lobogott az a tűz, ami a társakból sajnos hiányzott.

Lenovo Legion Honvéd vs Halványuló foszlányok (2-0)

A címvédő gálázott egyet, semmi esélye nem volt a HAL-nak még arra sem, hogy elcsaklizzanak egy mérkőzést Frenzyék orra elől. Nagyon egyben van az LLH, óriási favoritjai a tavaszi minornek.

Golden Fox Esports vs Afterglow Esports Egyesület (2-0)

A legizgalmasabb széria volt a GF és az AGW találkozója még annak ellenére is, hogy Yaztromék végül 2-0-val behúzták a Bo3-at. Az első meccs 40 percnél is tovább tartott, edru elképesztően nagyot Kai'Sázott, de a W végül a Rókák neve mellé került. Sokat kivett az AGW-sekből ez a vereség, a visszavágón már alárendelt szerepben húzták a Nexusuk lerombolását addig, amíg csak bírták. A GF Nilah (!) mellett döntött a második felvonásban, a ritkán látott hős kifejezetten üde színfoltja volt a második kör zárásának.

Ha szeretnél még többet megtudni a tavaszi minorról, akkor ide bökj!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted melyik a legerősebb csapat a mezőnyben?

Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.