A World of Tanks Battle Pass X. szezonjának zenéje

A World of Tanks Battle Pass X. szezonjának zenéje

Ez a zene elengedhetetlen a teljes Battle Pass-élményhez, szóval fel a fejhallgatóval, és merülj el a sivatagi kalandban!

Indulj egy zenei kalandra a Battle Pass X. szezonjának zenéjével! Ez a zene kifejezetten arra készült, hogy végigkísérjen téged és a Battle Pass-hősök új csapatát a veszélyes és izgalmas utazáson Afrika szívébe. Merülj el ebben a filmbe illő zenében, és emeld egy új szintre a játékélményedet, miközben felfedezed a sivatag titkait.

A Battle Pass X. szezonjának zenéje két zeneszámból áll, amelyet a sivatagi környezet és Sandro Mancini, Emil Kittel és Rebecca Holmberg kalandjai ihlettek. Az első számot úgy komponáltuk, hogy motiváljon és bátorítson téged, miközben próbálod leküzdeni a Battle Pass-előrehaladásod során eléd kerülő különböző akadályokat. A zeneszám nyugodt verziója pedig tökéletes hangulatot teremt majd, miközben a zsákmányodban gyönyörködsz a csaták után.

A Battle Pass X. szezonjának zenéje elérhető az összes népszerű streamingszolgáltatásnál, többek között a Spotify-on, az Apple Musicon, Deezeren és Tidalön. Ha esetleg más platformot használsz, csak keress rá a WoT Music Teamre az általad választott digitális platformon, iratkozz fel, és add hozzá a zeneszámot a lejátszási listádhoz!

Ez a zene elengedhetetlen a teljes Battle Pass-élményhez, szóval fel a fejhallgatóval, és merülj el a sivatagi kalandban! Ha pedig még nem kezdted el a legújabb Battle Passt, akkor olvasd el erről szóló cikkünket!

Ezt már olvastad?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.