Ami késik, nem múlik: a dánok végre Majort kaptak!

Ami késik, nem múlik: a dánok végre Majort kaptak!

Amennyi legendás játékos került ki az országból, épp ideje megünnepelni őket. Erre pedig mi is lehetne jobb alkalom, mint az új játék első Majore?

A múlthéten nem csak a Counter-Strike 2-t jelentette be a Valve, hanem azt is, hogy a Párizs Major lesz az utolsó, amit CS:GO-ban rendeznek. Tehát idén már nem kell több általuk szponzorált eseményre számítani, Párizs után minden az új játék megjelenéséről és a CS:GO-ról történő átállásról fog szólni. A meglepő és egyben szomorú hír után azonban most kiderült, hogy mik a tervek az első CS2 Majorre!

A PGL ugyanis ma lerántotta a leplet a 2024-es Koppenhága Majorről, amelyet március 17-31-ig fognak tartani a Royal Arénában – számtalan legendás BLAST döntő helyszínén. Ezzel Dánia – a legsikeresebb nemzet CS:GO-ban – végre megkapta a jól megérdemelt Majorét. Mivel egy évvel előre jelentették be az eseményt, túl sok részletet még nem árult el róla a PGL a helyszínen és az időponton túl. De az kiderült, hogy a résztvevő csapatok száma továbbra is 24 lesz, a nyereményalap változatlanul 1 250 000 dollár.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Borítókép: PGL

Kövess Minket!