LoL: Megszólalt a Riot, csomó újítás érkezik hamarosan a kliensbe

LoL: Megszólalt a Riot, csomó újítás érkezik hamarosan a kliensbe

Remek hírek érkeztek az egyik game directortól: a Riot Games dolgozik a háttérben azon, hogy további tartalmakon pöröghessenek a LoL-osok.

Több olyan területe van a League of Legends kliensének, amivel kapcsolatban fel-felmerültek kritikák a Riot Games felé. Ott van például a hősismeret (champion mastery), az Örökkévalók (Eternals) és a Kihívások (Challenges) rendszere, de még lehetne folytatni a sort. Szerencsére a fejlesztők figyelik visszajelzéseket, sőt ezek alapján igenis eszközölnek változtatásokat. A LoL képviseletében Pu "Pupulasers" Liu szólalt meg a legnagyobb közösségi fórumon, avagy a háttérben már folyik a munka azon, hogy több területen tovább bővülhessen a világ legnépszerűbb MOBA-ja.

Hol tervez további tartalmakat a LoL-on belül a Riot?

Először is ott van a champion mastery, amely jelenleg a Hextech barkácsolással szorosan összekapcsolódik. Ha megfelelő mennyiségű tapasztalatod, valamint jó eredményed van egy hőssel, akkor azt megmutathatod a mérkőzések során a társaknak és ellenfeleknek.

  • Pupulasers: Nem igazán van mélysége annak, ha valaki 30-40 000 hősismereti ponttal rendelkezik, amíg másnak akár több milliónyi pontja is összegyűlt már az évek alatt. Spoilerezni nem akart a rioter, de mindenképpen számíthattok arra, hogy a champion mastery bővül a jövőben.

Másodsorban az Örökkévalókkal is számol a Riot, ugyanis ez az akár ingyenesen, akár RP-ből megvásárolható extra funkció nem ad túl sokat hozzá az élményhez.

  • Pupulasers: Nem aknázta még ki a fejlesztőcsapat azt, ami egyébként az Eternalsben ott rejtőzik. Nem a még több pénz kisajtolása a cél a játékosoktól, hanem egy olyan hősspecifikus fejlesztés, ami motivál a kihívások teljesítésére, az eredmények hajszolására

Végül a nem olyan rég érkezett Kihívások kapcsán adott feedbackek sem kerülték el a fejlesztőket.

  • Pupulasers: Fókuszáltabb feladatok, még több eseményvezérelt kihívás vár a játékosokra.

Konkrétumokat egyelőre nem közölt Liu, de mindenképpen jó olvasni azt, hogy mennyi ötlet rejtőzik még azokban a fejekben, akik a League of Legendsen dolgoznak a mindennapokban.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!