LoL: Tyler1 durván elküldte a Riotot melegebb éghajlatra

LoL: Tyler1 durván elküldte a Riotot melegebb éghajlatra

Nincs már messze a cél, amit az amerikai idéző kitűzött maga elé az EUW szerverén.

Töretlen lendülettel játssza a mérkőzéseket Tyler "Tyler1" Steinkamp az EUW-szerveren. A világ legnézettebb League of Legends streamere minél hamarabb szeretné elérni a Challenger (Kihívó) rangot az európai régió erősebb mezőnyében. Ez nem tűnik túl egyszerű feladatnak, mivel menekülni kell a sztárnak a stream sniperek és a szándékosan trollkodó társak, valamint ellenfelek elől. Jelenleg a fiókja 149 lejátszott mérkőzés után Master 442 LP-n pihen, ami mellé egészen elképesztő, 59%-os győzelmi arány is társul. Mostanában Tyler1 Nautilus supportot választ magának, de gyakrnak előkerül az Amumu, a Heimerdinger és az Ashe is támogató szerepkörben, ha ezek a játékos megítélése szerint jobban illeszkednek a csapat összeállításába.

Tyler1 gyakorlatilag elküldte oda a Riot Gamest, ahova csak a nagyon dühös játékosok szokták

Mivel az angol nyelv nem ismer annyira cifra káromkodásokat, mint a magyar, ezért a tartalomgyártó főleg az f-betűs szót használta a Riot Koreára, a Riot NA-re, és a Riot EU Westre. Emellett minden alkalmazottról is megemlékezett, sőt tulajdonképpen bárkiről megvan a véleménye, akinek van köze a LoL kiadó-fejlesztő cégéhez.

Ezeken a kirohanásokon nem kell meglepődni, ugyanis ez lett az egyik védjegye Tyler1-nak. Elképesztő tehetsége és szorgalma mellett ezek a rage-elések is karakterének részei, azonban azt nem lehet vitatni, hogy egy fantasztikus játékosról van szó, aki 5 szerepkörben is elérte már a Challenger rangot.

Ha szeretnétek követni Tyler1 menetelését az EUW szerveren, akkor néha-néha pillantsatok rá FREEDOMFIGHTER28 nevű fiókjára, amin folyamatosan spameli a meccseket.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



Szerinted összejön Tyler1-nak az EUW Kihívó?