Még a Star Wars Jedi: Fallen Order második része sem jelent meg, de már a következőt tervezik

Még a Star Wars Jedi: Fallen Order második része sem jelent meg, de már a következőt tervezik

Jó, ennek tudnánk örülni!

Április egyik legjobban várt játéka a nagy sikerű Star Wars Jedi: Fallen Order folytatása lesz. A Survivor bár picit megcsúszott az eredeti tervekhez képest, április 28-án végre megjelenik PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re is. Jó néhány előzetest kaptunk már a játékhoz, gameplayt is láttunk már, amiben már megvillantották az újdonságokat is, a dual wield harcot, a hátasokat, a sokkal nagyobb területeket.

A Respawn Entertainment igazgatója, Stig Asmussen, a napokban az IGN-nek adott interjút, melyben többek között arról is beszélt, hogy bár még meg sem jelent a széria második része, máris gondolkodnak a folytatáson. Sőt, igazából mindig is trilógiát szerettek volna, ha pedig megvalósulhat az álmuk, akkor a harmadik rész valószínűleg már az Unreal Engine 5-öt használja majd.

„Mindig is trilógiaként szerettem volna látni a történetünket. Látni szeretném, hogy merre tudjuk még elvinni Cal és csapatának a történetét. Nem lenne könnyű átállni egy új motorra. Rengeteg olyan eszközünk van az UE4-ben, amik alapjaiban határozzák meg a játékot, ezeket mind át kellene ültetnünk egy új motorba."

Meglátjuk végül mi valósulhat majd meg a fejlesztők álmaiból. Az biztos, hogy mi imádtuk a Star Wars Jedi: Fallen Ordert, nagyon várjuk már a Survivort és örülnénk egy harmadik résznek is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!