Óriási cameóval mutatkozott be a The Mandalorian friss fejezetében...

Óriási cameóval mutatkozott be a The Mandalorian friss fejezetében...

Láttátok már az új The Mandalorian epizódot? Ha nem, hát gyorsan pótoljátok!

Nem tud leállni a The Mandalorian az izgalmas karakterek felvonultatásával, akkor sem, ha olyan karakterekről van szó, akik most először jelennek meg a képernyőkön élőszereplős formában. Azok után, hogy a 3. évad 4. epizódjában feltűnt Kelleran Beq mester, akit az az Ahmed Best keltett életre, aki anno Jar Jar Binksként szerepelt a Baljós árnyakban.

Pár napja, szerda reggel pedig már az 5. epizód élesedett a Disney+-on, amiben ismét feltűnt egy izgalmas karakter, az a Zeb Orrelios, akit a rajongók jól ismernek már, hiszen a karakter a Star Wars Rebels óta a történet része. Élőszereplős formában azonban most először láthattuk (már amennyiben egy CGI-karaktert tekinthetünk élőszereplősnek) és bár elsőnek csak egy apró cameónak tűnik, a megjelenése fontosabb lehet, mint gondolnánk.

Zeb a Lasat faj egyik utolsó képviselője, akit mérhetetlen düh vezet a Birodalom ellen, miután azok gyakorlatilag szemétlerakónak használták a szülőbolygóját, ezzel néhány év alatt megölve azt és csaknem teljes lakosságát. A Rebels történéseiből semmit sem szeretnék elspoilerezni, de annyit elárulhatunk, hogy Zebnek is kulcsfontosságú szerepe volt a Lázadás megszületésében, a Ghost Crew vezetésében a Sithek bosszúja és az Egy új remény eseményei között.

Zebet a The Mandalorianben már az Új Köztársaság katonájaként láthattunk. Pontosan nem tudni, hogy mi történt vele a Rebels óta eltelt évtizedekben, de az biztos, hogy él és még mindig a Galaxis rendjének fenntartásában segédkezik.

Kíváncsian várjuk, hogy miként alakul a története, hiszen felbukkanásával máris lázba jött a közösség, sokan remélik, hogy a forgatás alatt álló Skeleton Crewban is feltűnik majd, ahogy annak is rengetegen örülnének, ha Zebnek az Első rend elleni harcban is jókora szerepet adnának az írók. 

Vajon mikor láthatjuk majd őt újra élőszereplős formában?

 

Kövess Minket!