K&H MNEB LoL: Két csapat búcsúzott, Pareszék váratlan vereséget szenvedtek

K&H MNEB LoL: Két csapat búcsúzott, Pareszék váratlan vereséget szenvedtek

Csak két széria ment el eddig mindent eldöntő harmadik mérkőzésig.

Egy-két nap pihenőt kapnak mindössze Magyarország legjobb League of Legends csapatai, ugyanis óriási iramot diktálnak a Magyar Nemzeti LoL Kupa powered by K&H 2023-as tavaszi minor kupáján. Az elmúlt napokban összesen három mérkőzésnapon követhetted az izgalmasnál izgalmasabb összecsapásokat, amelyek után máris itt van az a két együttes, amelyik nem folytathatja a továbbiakban a küzdelmeket. A BPI és a HAL nem bírta el a nyomást, így hat csapatra szűkült a mezőny, amelyből kikerül majd az a három csapat, amelyik az 500 000 forintos összdíjazásból részesülhet.

A "szupercsapat" elvérzett, de még van esélyük

Lehengerlő játékkal kezdte meg a menetelést a MetaTensei Esports ötöse még az elmúlt héten, azonban ezt a remek formát a BEE elleni szériában csak az első mérkőzésre sikerült átmenteni. Az ellenállhatatlan erő, ami ott lakozott Kiszében, kifejezetten hatékonyan működött még Frennáék ellen is, de ekkor jött a hidegzuhany. Acsin keresztül sikerült megtalálni azt a stílust a békéscsabaiaknak, amivel egyszerűen nem tudott mit kezdeni a TSI. Sorának sem a Jayce, sem az Ornn választásai nem váltak be, valamint kisebb meglepetésre Paresz Kindredje sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. A fordítás után a BEE jutott be a felső ági fináléba, ahol az eddig őrületes iramot diktáló, gyakorlatilag hiba nélkül teljesítő Lenovo Legion Honvéd lesz az ellenfelük.

Nagyot játszott a HAL az AGW ellen, azonban a rutin és az évek végül edruék oldalára billentették a mérleg nyelvét. A vigaszágas vereség azt jelentette Eriksen számára, hogy nekik befejeződött a tavaszi minor, lehet készülni a következő megmérettetésre. Hasonló cipőben járnak Bagóék is, ugyanis a BPI nem bírt el a Team Plague-gel. Az elképesztően fiatal ötös megtalálta a saját stílusát, így nem jelentett nekik akadályt, hogy Endless v4-en keresztül megszerezzék a nagyon értékes W-t.

A Magyar Nemzeti LoL Kupa powered by K&H holnap folytatódik, újabb két ötös búcsúzik a küzdelmektől, így mindenképpen nézzed majd a Bo3-akat 18:00-s kezdéssel.

Kövess Minket!



Szerinted melyik két csapat búcsúzik vasárnap?