K&H MNEB LoL: Fokozódik az izgalom, már csak ez a 4 csapat van versenyben

K&H MNEB LoL: Fokozódik az izgalom, már csak ez a 4 csapat van versenyben

Hatalmas léptekkel menetel a Team Plague, vajon sikerül őket megállítania az Afterglow-nak?

A K&H MNEB legnépszerűbb versenyjátékában a héten három fordulót rendeznek, az utolsóban megkoronázzák a tavaszi minor győztesét. A Magyar Nemzeti LoL Kupa powered by K&H mezőnyében négy együttes maradt még életben, közülük ketten a felső ági döntőben, ketten az alsó ági elődöntőben csapnak össze a mai nap. Mindkét Bo3 igazi csemegének ígérkezik, ezért nem érdemes lemaradni a küzdelmekről. Az esport2tv Twitch csatornán 18:00-tól indul a mandula, mivel nem fixek az időpontok, egy gyors első széria után azonnal kezdődik is a második, így érdemes végig a képernyőket figyelni, nehogy elszalasszátok valamelyik összecsapást.

18:00 - Lenovo Legion Honvéd vs Békéscsabai E-sport Egyesült

A felső ági fináléban két veretlen ötös találkozik. Az LLH ellentmondást nem tűrően döngölte földbe először a HAL, majd a Golden Fox Esport játékosait. Remek az összhang az idézők között, de ha ki kell valakit emelni, akkor az mindenképp Frenzy. A 18 éves jungler ihletett formában carryzi csapatát a legnehezebb pillanatokban is, eddig szinte hiba nélkül hozta le az összes meccset. Az ellenfél Acsiban és Frennában bízhat főleg, ők ketten tudtak előlépni, ha valamiért rezgett a léc. A MetaTensei Esports elleni fordítás megmutatta, hogy sosem szabad leírni a BEE-t.

~20:00 - Team Plague vs Afterglow Esports Egyesület

A kiesés elkerülése lebeghet célként mindkét gárda előtt. Az AGW defwinnel jutott tovább a TSI ellen, a PLG egy remek szériában gyűrte le Yaztromékat. A 13.6-os patchet elkezdték kiismerni a csapatok, így egy igazi taktikai harcra van kilátás, ahol az edzői munka felértékelődhet. Az eddig látottak alapján mindkét csapatnak van esélye a másik ellen, simán benne van a pakliban, hogy harmadik mérkőzésen dől csak el a továbbjutás sorsa.

Szerinted melyik együttes jut elsőként a nagydöntőbe? Kitől búcsúzik a mezőny a mai nap végén?

Kövess Minket!



Melyik együttes jut be elsőként a nagydöntőbe?