LoL: Teljesen új passzívot kap az egyik legendás tárgy

LoL: Teljesen új passzívot kap az egyik legendás tárgy

Eredetileg a 13.7-es patchben kapta volna meg a módosítást a tárgy, de inkább tolt rajta egyet a Riot.

A holnapi nap újabb részletek derülnek majd ki arról a League of Legends-frissítésről, amelyen 2023 első nagy nemzetközi tornáját, a Mid-Season Invitationalt bonyolítják le. A jelenleg is aktív 13.7-es patch megalapozta, a 13.8 várhatóan tökéletesíti majd azokat a változtatásokat, amelyeken hetek óta dolgozik a játékegyensúlyért felelős csapat a háttérben. Amit egyelőre tudni lehet a jövő héten élesedő módosításcsomagról, hogy egy legendás tárgy biztosan új passzívot kap. Ez nem más, mint a Cosmic Drive, amelyet főleg Vladimirra, Sylasre, Lilliára és Ivernre vásárolnak meg előszeretettel az idézők.

13.8-as LoL-frissítés: Cosmic Drive átalakítás tervei

  • 90 helyett 100 AP-t ad
  • Új passzív: Minden kiosztott sebzés egy jelzőt ad. Minden jelző 2,5% bónusz mozgási sebességet jelent 1,5 másodpercre a következő 5 másodpercben. Maximálisan 4 jelző gyűjthető, így a bónusz mozgási sebesség 10%-ra növekedik, valamint maximális jelzőszám mellett további 10% bónusz mozgási sebességet ad (összesen 20%-ot)

Néhány további részlet is kiderült a legendás item reworkjéről.

  • A jelzők generálását a tárgyakból és az Idézői képességekből kiosztott sebzés is okozza. (A Liandry folyamatos égetése egy jelzőt ad, de továbbiakat már nem)
  • Összesen 6 másodperc kell a maximális, 20%-os bónusz mozgási sebesség eléréséhez
  • Az első kiosztott sebzés után 1,5 másodperc elteltével kapja meg a hős a 2,5%-os bónusz mozgási sebességet

Várhatóan a megújult Kozmikus hajtómű népszerű lesz majd az olyan hősökön, mint Gwen, de simán benne van a pakliban, hogy Singed, Cassiopeia és Mordekaiser is profitálhat majd az átalakításból. A 13.8-as patch április 19-én hajnalban élesedik az összes szerveren.

Kövess Minket!



Szerinted jelenleg melyik hősre a legjobb választás a Cosmic Drive?