LoL: Ilyen lesz Sylas főhadiszállása a The Mageseekerben!

LoL: Ilyen lesz Sylas főhadiszállása a The Mageseekerben!

Sylas nem egyedül dolgozik Demacia megdöntésén a The Mageseekerben.

Már csak 10 nap választ el minket az április 16-án megjelenő következő Riot Forge játéktól, a The Mageseekertől! Tegnap a harcrendszerről láthattunk egy videót a Riot Games játékaihoz kapcsolódó külsős projektekkel foglalkozó YouTube csatornán, ma pedig egy újabb "Beyond the Chains" rész jelent meg Hideout & Recruitment címmel.

A videóban láthatjuk Sylas és a többi renegát mágus rejtekhelyét, ami valahol a Demacia körüli erdőkben található romokban foglal helyet. Ebben a Hideoutban tudunk új mágusokat és csatlósokat felfogadni, fejleszteni őket, valamint a saját képességeinket, valamint innen indíthatjuk a küldetéseinket, amelyekkel fejleszteni tudjuk a bázist. Ezen küldetések közül hármat láthattunk is a videóban: egy elsődleges missziót, amelynek során egy Glyndemere nevű mágusbörtönt kell felszabadítanunk, egy másodlagos küldetést, ahol egy demaciai petricide (a mágiát magába szívó anyag, amivel az ország harcol a varázslók ellen) telepet kell hatástalanítanunk, valamint egy Guerrilla Activity névre keresztelt mellékes feladatot, amelynek során kisebb rajtaütéseket kell végeznünk Demacia seregének őrposztjain és karavánjain.

A felfogadott mágusok rendszere egy kicsit furcsán működik, ugyanis a különböző varázshasználók nem közvetlenül, hanem közvetetten segítik Sylast a harcban. Vannak olyan mage-ek, akik extra tűzsebzést biztosítanak, vagy éppen egy szélrúgás nevű képességgel ruházzák fel őt. Azonban a különböző varázslók kombinálásával nagyon érdekes hatásokat tudunk majd elérni, így érdemes lesz kísérletezni velük. Ezeket a képességeket a Hideoutban fejleszteni is tudjuk, hogy mindig legyen olyan eszköz kéznél, ami átsegít minket a The Mageseeker legnehezebb pályáin is.

A végén persze egy kis sztori utalást is kaptunk, ugyanis az utolsó képkockán Sylas Lux LoL-os ultiját használja, a kettejük kapcsolatának pedig nagy szerepe lesz a játékban is... A The Mageseeker: A League of Legends story tehát jövő vasárnap, április 16-án válik elérhetővé az összes konzolon és PC-s platformon, ne maradjatok le róla!


AZ ELMÚLT HETEKBEN ÚJ MINISOROZATUNK INDULT, AMIBEN A METAVERZUMMAL, AZ NFT-JÁTÉKOKKAL ÉS A BLOCKCHAIN TECHNOLÓGIÁVAL FOGLALKOZUNK, NE MARADJ LE EZEKRŐL SEM!

Kövess Minket!