Bemutatták az első képet a Rick és Morty anime sorozatból!

Bemutatták az első képet a Rick és Morty anime sorozatból!

Az animációs sorozat mellett egy új műfajban is bemutatkozik az alkoholista nagyfater és unokája.

A névváltás mellett új csomagot kínál majd az előfizetők számára az HBO Max, ráadásul már azt is tudjuk milyen extra tartalmakkal akarják lenyűgözni a felhasználókat. A Rick és Morty pedig egy remek választás lehet azok számára, akik valódi kikapcsolódásra és a morbid humorra is vevők, amely az elmúlt 6 szezon során már bizonyította, hogy helye van a legjobb animációs sorozatok között. Ráadásul egyelőre attól sem kell tartania a rajongóknak, hogy egyhamar véget ér a széria, pedig az elmúlt időszakban a két főszereplő hangját kölcsönző Justin Roiland a bírósági ügye miatt elvesztette állását, bár azóta sikerült tisztáznia magát.

Mindenesetre úgy tűnik, hogy ebben a történetben még van potenciál, mi sem mutatja ezt jobban, hogy az Adult Swim és a Telecom Animation Film együttműködésében elkészül egy anime-sorozat az HBO Maxra. A szimplán csak Rick & Morty: The Anime névre keresztelt új projektet tavaly indította útjára az HBO Max, miközben a mostani bejelentés szerint ez az adaptáció önálló sorozatként jelenik majd meg, mivel nem kapcsolódik majd közvetlenül az animációs szériához, bár a humora és a tematikája hasonló lesz hozzá.

Az HBO Max azért döntött egyébként a sorozat berendelése mellett, mert a korábban napvilágot látott anime rövidfilmek (Rick és Morty vs. Genocider, Summer Meets God (Rick Meets Evil) hatalmas sikert arattak a rajongók körében. Takashi Sano (Tower of God) felelt az előbb megemlített rövidfilmekért is, és ennek apropóján az anime rendezését is rábízzák.

Sano egy régebbi nyilatkozatában pedig megjegyezte:

„Rick és a banda multiverzumokat átívelő hőstettei kihívások elé állítják a családi kötelékeket, de ők mindig felnőnek a feladathoz. Ez olyan életigenlő látvány, és ez alól Jerry sem kivétel. Megtiszteltetés számomra, hogy lehetőséget kaptam egy új történet elmesélésére erről a csodálatos családról. Remélem, élvezni fogják a kalandjaikat!”

Kövess Minket!



Film és Sorozat - Mégis folytatódhat az Obi Wan Kenobi sorozat?

Lehet, hogy nem mindenki tudja, de az Obi-Wan Kenobit eredetileg filmnek szánták, azonban a Disney streaming fronton szeretett volna erősíteni, ezért inkább egy hatrészes tévésorozat lett belőle.