Képes lennél túlélni az űrben? – Az Epic jövő heti ingyenes játékából kiderül

Képes lennél túlélni az űrben? – Az Epic jövő heti ingyenes játékából kiderül

Az Epic Games nem fukarkodik, és most is mindenki számára igyekszik kedvezni az ajándékba adott játékaival.

Az Epic Store-ból jelenleg is két fantasztikus játék szerezhető be ingyenesen. Csütörtökig hozzáadhatjuk a könyvtárunkhoz a Beyond Blue-t – mely a tenger legmélyebb bugyraiba visz le bennünket – valamint a Never Alone-t ahol egy különös hóvihar forrását kell felkutatnunk, hogy megmentsünk kicsiny falunk lakóit. Ezeket 27-én újabb két kiváló cím váltja, melyeket alább megtekinthettek.

 Breathedge 

Túlélni a világűrben hajmeresztő feladatnak hangzik, de nincs más választásunk. A hirtelen lezuhant űrhajónk nélkül kiszolgáltatottak vagyunk, így nem tehetünk mást mint nekiállunk szerszámokat készíteni, majd megjavítani a roncsokat. A kalandban, mely során ki kell derítened, hogy mi is állhat a meghibásodás hátterében, egy halhatatlan csirke lesz a segítségedre. Ez a lenyűgöző 2021-es sci-fi játék 8 910 forint helyett, most ingyen a miénk lehet.

 Poker Club 

A Poker Club  a valaha készült legreálisabb póker szimulátor. Éld bele magad egy profi kártyás mindennapjaiba, és szerezz magadnak hírnevet. Győzd le ellenfeleidet a 200 fős versenyeken, hogy te legyél a végső nyertes. Ha kicsit is érdekel a póker világa, bűn kihagyni ezt az ajánlatot.

Kövess Minket!



Melyik játék érdekel jobban?

  • 75 %
  • 25 %