Merülj el az óceán csodáiban az Epic segítségével teljesen ingyen!

Merülj el az óceán csodáiban az Epic segítségével teljesen ingyen!

Az időutazás végén visszatérünk a jelenbe, a dinók után a bálnák és egyéb mélytengeri élőlények világát csodálhatjuk meg.

Az Epic Games a múlt héten a középkorba és az őskorba kalauzolt el minket. Most onnan visszatérünk, a műfaj is kissé megváltozik, és sokkal kevésbé lesz a hangsúly a harcon, mint a Mordhau és a Second Extinction esetében. Azonban megijedni nem kell, ezúttal is érdekesnek tűnő címeket ad teljesen ingyen digitális boltjában. Közel 10 ezer forintos csomagot adhatsz hozzá a könyvtáradhoz 0 forintért. Lássuk, mi az eheti kínálat.

Beyond Blue

A Beyond Blue egy egyjátékos narratív kalandjáték, amely mélyre visz bolygónk dobogó kék szívébe. Fedezd fel a világ óceánjában rejlő félelmetes csodát és határtalan rejtélyt. A közeli jövőben játszódó Beyond Blue Mirai, egy mélytengeri felfedező és tudós szemén keresztül tárja fel az óceán csodáit. Légy részese egy újonnan alakult kutatócsoportnak, amely úttörő technológiákat használ, hogy minden eddiginél jobban megismerje a mély titkait, és megtapasztalja a csodáit. Követhetsz változatos élőlényeket, puzzle-öket fejthetsz meg, és átélheted a mélytengeri búvárkodás szépségeit. 

Never Alone

A 2020-as játék mellé egy 2014-est is rendelkezésünkre bocsát az Epic Games. Nunát, egy inuit kislányt és kis barátját, Foxot irányítva próbálsz meg utána járni, hogy mi is a hóvihar forrása, amely nyomorba döntötte a falut, és megakadályozta a lakóinak, hogy vadászni tudjanak. A kalandra egyedül és a co-op-ban is elindulhatsz. Van magyarítás is a játékhoz, de az sajnos nem működik az Epices verzióval. Az aranyos platformer betekintést enged az inuit kultúrába és mítoszokba, a fejlesztőcsapat is onnan származik, a programmal céljuk, hogy a világ kicsit jobban megismerje őket. Egy igazán különleges gyöngyszemet adhatsz hozzá a könyvtáradhoz.


AZ ELMÚLT HETEKBEN ÚJ MINISOROZATUNK INDULT, AMIBEN A METAVERZUMMAL, AZ NFT-JÁTÉKOKKAL ÉS A BLOCKCHAIN TECHNOLÓGIÁVAL FOGLALKOZUNK, NE MARADJ LE EZEKRŐL SEM!

Kövess Minket!