Őskor? Középkor? Utazz az időben az Epic segítségével!

Őskor? Középkor? Utazz az időben az Epic segítségével!

Reméljük minél tovább tartja jó sorozatát az Epic Games! Add hozzá a könyvtáradhoz az ingyen játékokat még ma!

Már azon kezdtem el gondolkozni, hogy Észak-Karolinában nem április van, hanem karácsony. Esetleg úgy maradt az Epic Gamesnél a naptár, mert az utóbbi hetekben folyamatosan remek játékokat ad ingyen a cég a játékosoknak. Múlt héten a Dying Light és a Shapez volt ingyenes, most hasonlóan remek játékokat adhatunk hozzá a könyvtárunkhoz teljesen ingyen egy egész héten át. Nem érdemes lemaradni a lehetőségről, húzd be te is mindkét címet.

Mordhau

„Bújj a középkori zsoldosok bőrébe ebben a multiplayer játékban, és vegyél részt az akár 80 játékosból álló csatákban. A MORDHAU valósághű világában megtapasztalhatjátok, hogy milyen brutális tud lenni a közelharc. Próbáld ki egyedül, vagy akár a barátaid társaságában, és fedezd fel a számtalan egyedi harci stílust” – áll a játék leírásában. Egy valóban jó kis játéknak tűnik, főleg ha szereted a középkort és a lovagok világát. Egy próbát mindenképpen megér. Vágd át magad az ellenségen és szerezd meg a dicsőséget!

Second Extinction

A dínók már egy egyszer kihaltak, most a te feladatod, hogy ez ismét megtörténjen. Lőfegyverek segítségével kell levadászni hatalmas és egyre veszélyesebb dinoszauruszokat egy csapat tagjaként. Fejleszd a felszerelésedet, barangolj az óriási térképen és győzz le minden ellenfelet, aki az utadba áll. Ezt az online kooperatív játékot most 7 499 forint helyett, ingyen a könyvtáratokhoz adhatjátok.

Az Epic Games Store eheti ingyenes játékai már elérhetőek, egészen jövő csütörtökig vár titeket az ajánlat! Siessetek, nehogy lemaradjatok róluk!


AZ ELMÚLT HETEKBEN ÚJ MINISOROZATUNK INDULT, AMIBEN A METAVERZUMMAL, AZ NFT-JÁTÉKOKKAL ÉS A BLOCKCHAIN TECHNOLÓGIÁVAL FOGLALKOZUNK, NE MARADJ LE EZEKRŐL SEM!

Kövess Minket!