Íme a GTA Vice City, ahogy még sosem láttad

Íme a GTA Vice City, ahogy még sosem láttad

Elképesztő mennyiségű munkát fektettek ebbe a kreatív térképbe, az eredmény pedig nem maradt el.

Mióta megjelent a Creative 2.0, csak úgy ontják magukból az extrábbnál extrább pályákat a tartalomgyártók. Jelenleg semmi akadálya nincs annak, hogy bármit amit elgondolnak megvalósítsanak, csupán megfelelő mennyiségű időt kell rászánniuk. Ahogy telnek a hetek egyre több munka érik be, mi pedig csak ámulunk, és bámulunk a végeredményeken.

A legújabb szenzációs alkotás a GTA Vice City térkép, ami a Crime City nevet kapta. Ezen a mapon megtapasztalhatjuk az igazi Vice City élményt. Rabolhatunk, ATM-eket törhetünk fel, harcolhatunk más játékosok ellen, házat vehetünk, küldetéseket teljesíthetünk, és még hosszasan sorolhatnám.

A pálya a Battle Royale-hoz hasonlóan minden héten frissítést kap, így nem kell attól tartanunk, hogy unalmassá válna. A térképen például találhatunk repülőteret, ruhaboltot és bankot is – ezek is folyamatosan változnak. Olyannyira népszerű, hogy az egyidejű játékosrekord 7193 fő volt, amivel bekerült a legjátszottabb kreatív mapok közé.

Ha ti is kiszeretnétek próbálni, azt a 3275-5218-3618-as kóddal tehetitek meg. Érdemes barátokkal kezdeni, de egyedül is ugyanakkora élmény lehet, ugyanis számtalan játékossal találkozhatunk.

Kövess Minket!



Sok Creative 2.0 pályát próbáltatok már?

  • 0 %
  • 25 %
  • 75 %