ZywOo, az IEM Rio MVP-je: Nem fogjuk túlgondolni a Majort

ZywOo, az IEM Rio MVP-je: Nem fogjuk túlgondolni a Majort

Immáron 14. MVP címét szerezte meg ZywOo tegnap este Brazíliában. A francia játékos azonban nem volt rest kihangsúlyozni a csapata szerepét a győzelmükben.

ZywOo sosem volt a szavak embere, annál inkább a tetteké. Ezt jól példázza ez a mostani alkalom is, hiszen az IEM Rio során átlagosan 1,31-es HLTV-értékelést hozott össze a nyitómeccstől egészen a döntőig, ezzel pedig az egyik legfontosabb győzelmi kondíció volt a Vitality számára. Viszont, miután az utolsó konfettit is felsöpörték a Jeunesse Arénában és arra került a sor, hogy a riói MVP nyilatkozzon a teljesítményéről a HLTV-nek, akkor szokásához híven szűkszavúan válaszolt az újságírói kérdésekre. Persze ez nem jelenti azt, hogy nem mondott érdekes dolgokat!

A döntő utáni érzéseiről

„Remekül érzem magam a győzelem után, nyilván. Mindenkinek fontos ez, mert mindenki feljebb kapcsolt egyénileg és szerintem jól játszottunk csapatként, sosem adtuk fel a meccs során, hiába jöttek vissza néhány körben. Erősek voltunk mentálisan, mindenki küzdött, jó volt játszani ezen a mérkőzésen.”

A 14. MVP címéről

„Természetesen önbizalmat és lendületet ad. Amikor versenyzem, nem gondolok az MVP-re, de igyekszem a legjobbat nyújtani csapattársként és egyénileg is, a Majorért és a csapatért. Jó érzés, nagyon-nagyon jó érzés.”

A csapat teljesítményéről

„Sokat jelentett, mert így kevesebb a nyomás az én vállaimon is, nem kell folyton arra gondolnom, hogy teljesítenem kell, teljesítenem kell, hogy minden körben csinálnom kell valamit. Ez egy remek érzés, hogy tudom, hogy a csapattársaim is képesek hozni szép köröket, tökéletes.”

A Párizs Major előtti felkészülésről

„Nem hiszem, hogy elfogjuk követni ugyanazt a hibát [mint a Rio Major előtt]. Mindannyian pihenni fogunk most egy jót és nem fogunk azonnal belevágni a játékba, mert így jobban látjuk majd a hibáinkat. Pihenünk egyet, kitaláljuk, hogy mi a legjobb nekünk és ennyi. Nem fogjuk túlgondolni a Majort. Szerintem jelenleg a legjobb, amit tehetünk, hogy pihenünk.”

ZywOo teljesítménye számokban

Borítókép: HLTV/theMAKKU

Kövess Minket!