Gandalfnak öltözve bulizott mikor szembejött vele maga Sir Ian McKellen

Gandalfnak öltözve bulizott mikor szembejött vele maga Sir Ian McKellen

Alighanem ezt a születésnapját sosem felejti el a fiatalember.

Egy fiatalember nemrégiben ünnepelte a 22. születésnapját a városban, és ennek alkalmával úgy döntöttek, hogy beöltöznek A Gyűrűk Ura szereplőinek. Ben Coyles pedig nem mást, mint Gandalfot választotta. Történetesen a születésnapos férfi estéje ezt követően hihetetlen fordulatot vett.

Magukra öltötték a hacukákat és amolyan amatőr cosplayes bandaként Coyles és barátai a Gyűrűk Ura szereplőinek öltözve kocsmázni indultak az Egyesült Királyságban, Bristolban. Ez a túra viszont nem csak a jelmezek miatt lesz örökre emlékezetes számukra, ugyanis Coylesék összefutottak a valódi mágussal, Ian McKellennel - aki ugyebár A Gyűrűk Ura és A hobbit című filmekben játszotta Gandalfot. Ezért az alakításáért Oscar-díjra is jelölték őt.

Coyles, köpenyben, varázslósapkát viselve és saját varázslóbotját forgatva csevegett el McKellennel, ahogy az alábbi videón is látható. Coyles talán maga sem hiszi el, hogy ez megtörtént vele, hiszen azért ekkora szerencséje egy embernek nem sűrűn van.

Mondanunk sem kell, hogy a videó felrobbantotta a TikTok-ot, miközben az emberek imádják az izgatott és örömmámorban úszó Coylest.

@.scarletlearmonth SIR * Ian McKellen #bristol #birthdaygandalf #ianmckellen #sirianmckellen #gandalf ♬ Originalton - Suneysounds

Mostanában egyébként megint egyre felkapottabbá kezd válni J.R.R Tolkien fantáziavilága, hiszen hamarosan megjelenik A The Lord of The Rings: Gollum játék, és A Hatalom gyűrűi sorozat is kap folytatást, bár az első szezon kapcsán egy komoly per árnyékolja be a produkciót.

Kövess Minket!