Gaming: Befutottak a Star Wars Jedi: Survivor első értékelései

Gaming: Befutottak a Star Wars Jedi: Survivor első értékelései

Az év egyik legjobban várt játéka nem okozott csalódást az első kritikák alapján.

Hatalmas meglepetésre sikerült a Respawn Entertainmentnek 2019-ben összehoznia egy olyan Star Wars tematikájú videójátékot, amely feledtette a franchise rajongóival a Rey Skywalker-féle igencsak megosztóra sikerült új trilógiát. Cal Kestis jött, látott és meghódította a singleplayer piacot, így adta magát, hogy elkészüljön egy teljes értékű folytatás. A Star Wars Jedi: Fallen Order után itt van a Star Wars Jedi: Survivor, ami holnapután már mindenkinek ott tanyázhat a PC-jén vagy konzolján. Addig is merüljetek el a kritikusok értékeléseiben, amelyek elárasztották az internet minden zugát.

Remek számok, de...

Az Opencritic oldalán közel 100 pontszám gyűlt már össze, így kialakult egy kép arról, hogy mennyire is jó a 100-as skálán a legújabb SW-játék. A legtöbb kritikus úgy gondolja, hogy 85-95 közé pontozza fel az újabb egyjátékos akciót, amelyben a főszereplő már ereje teljében lévő jedi lovagként vág rendet az ellenség soraiban. A negatívumok között kiemelték, hogy a hardveres gondokat még meg kell oldania a fejlesztőnek, hogy tényleg hibátlanul fusson a program. Más igazán égető problémával nem találkoztok majd, ha elmerültök a bolygóközi felfedezésben, mivel tényleg minden téren sikerült még inkább tökéletesíteni a koncepciót. Jobb a harcrendszer, izgalmas a történet, összetettek a karakterek, változatosak a helyszínek. Egy szinte tökéletes folytatás készült el, amit elérte a Star Wars Jedi maximális potenciálját.

Lehetne kukacoskodni, de felesleges. Ennél rosszabb második epizód sose készüljön, akkor boldogan hajthatja párnára a fejét mindenki, aki rajong a soulslike elemekkel megpakolt RPG-kért, amelyek egy messzi, messzi galaxisba kalauzolják el a gamert.

Kövess Minket!



Te játszottál valaha a Fallen Orderrel?

Gaming - Hatalmas balhé van az Escape from Tarkov körül

Hatalmas népharag közepette menekülnek a játékosok Tarkovból. Viccet félre téve, a fejlesztők maguk ellen haragították szinte a teljes közösségüket ami a lövöldözős-gyűjtögetős szimulátor konkurenciájához hajthatja a játékosokat.