Így nézne ki az egyik legjobb Counter-Strike pálya Valorantban

Így nézne ki az egyik legjobb Counter-Strike pálya Valorantban

Az alkotónak volt egy pofonegyszerű kérdése: „hogyan alakítana át egy valorantos tervező egy pályát a Counter-Strike-ból, figyelembe véve, hogy a két játék koncepció szintjén egyezik, de művészetileg a tökéletes ellenpólusai egymásnak?” Íme a végeredmény.

A CS2 érkezésével kisebb és egészen nagy felújításokat is kapunk majd, már ami a pályákat illeti. Azonban, amire eddig kevesen gondoltak (nem is értjük, miért), hogy akár Valorant stílusba is válthatna a Valve. Vagy még jobb: a Riot Games válthatna CS:GO stílusba néhány jó pálya behozatalával! Valami ilyesmiről van szó Blagovest Ivanchev projektjében is, aki ugyan csak képek formájában, de újraálmodta a legendás Counter-Strike pályát, Nuke-ot, de úgy, hogy az tökéletesen illeszkedjen a Valorant művészeti stílusába.

A valorantos Nuke koncepció készítője a következőket írta a projektről:

„Heló! Az volt a projekt kezdete előtt a kérdésem, vajon hogyan alakítana át egy valorantos tervező egy pályát a Counter-Strike-ból, figyelembe véve, hogy a két játék koncepció szintjén egyezik, de művészetileg a tökéletes ellenpólusai egymásnak?

A pályát úgy alkottam meg, hogy játékra alkalmas legyen, szóval simán be lehetne dobni a Valorantba és pontosan úgy működne, mint az eredeti Counter-Strike verzió, ugyanolyan taktikákkal és szögekkel. Ez egy újradolgozása és vizuális átirata egy, a közösség által nagyon szeretett pályának, csak modern stílusban. Van néhány Easter Egg is, amivel a pálya eredeti franchise-a előtt tisztelegtem, remélem pár ember megtalálja őket! Köszönöm, hogy megnézted a projektet, remélem, élvezted!”

Kattints a képre a galériáért!

Ezt olvastad már?

Galéria

Kövess Minket!