LoL: Ezen az

LoL: Ezen az "elképesztő" videón pörög a közösség

Már csak ezért az egy videóért megérte berakni a hexkapukat az Idézők szurdokába.

Április 1-jén megérkeztek az Idézők szurdokába a kardos Scuttle Crabek (amelyek 1 életerőt sebeznek minden támadásukkal), a porók, a sapkák és kalapok, valamint a hexkapuk. A League of Legends így ünnepelte meg a bolondok napját, avagy a blind pick módot választó játékosok meglepődhettek azon, hogy nem ugyanaz a pálya, mint volt néhány órával korábban. Mivel normál mérkőzésekről van szó, ezért egyáltalán nem kell komolyan venni azt, hogy mi is történik ezeken az összecsapásokon. Persze intelni és griefelni minden körülmény között szabályellenes, ezért próbáljatok legalább úgy tenni, hogy a győzelem az elsődleges motivációtok. Az alábbi Zilean azért futotta körbe a fél térképet, hogy túlélje Aatrox és Ekko párosát, azonban arra biztosan nem számított, hogy ezt a klipet ennyire felkapja majd a legnagyobb közösségi fórum.

World's worst Zilean makes worlds worst outplay with the hexgates
by u/Epikalissimo in leagueoflegends

A duplázás terve tökéletesen működött

Természetesen a felütés már rögtön felcsigázza a nézőt, ki ne akarná megnézni "a valaha volt legrosszabb Zilean, valaha volt legrosszabb outplayét". Az egy perc során kiderül, hogy ez a cím messze nem fedi a valóságot, ugyanis a E+W+Q spamelése után egy remek hexkapus játékkal szerez duplát a főhős.

A GIGACHAD Zilean kalandjai mutatják meg azt, hogy a LoL-os közösség minden apró újításra tényleg kapható. Felmerül ezek után a kérdés, hogy miért nem törekszik arra még inkább a Riot, hogy a folyamatosan rotálódó limitált játékmódokkal tartsák frissen a LoL-t. Remélhetőleg az idén érkező 2v2v2v2 beváltja majd a hozzáfűzött reményeket, ugyanis ez lesz a TFT óta a legnagyobb projektje a fejlesztőknek. A Taktikus csapatharc állandó móddá nőtte ki magát, így van esély arra, hogy a 2v2v2v2 is hasonló utat járhat majd be.

Kövess Minket!