Mikor jöhet a Super Mario Bros.: A film Netflixre?

Mikor jöhet a Super Mario Bros.: A film Netflixre?

A rajongók imádják, a kritikusok viszont eléggé lehúzták. Te megnézed moziban vagy inkább megvárod, míg felkerül a streamingplatformra?

Mario április 5-én ismét bemutatkozott a nagyvásznon és rögtön be is lopta magát a rajongók szívébe, hiszen szinte csak remek véleménnyel voltak a Super Mario Bros.: A film című alkotásról. Érdekes, hogy sokak által a vízvezeték-szerelő minden idők egyik legnépszerűbb videojátékos karaktere, filmes szerepléseiből még sincs túl sok. 1993 után most láthattuk őt újra a mozikban, igaz ezúttal nem élőszereplős formában kalandozott a képernyőn, ami nagyon jó ötletnek bizonyult. Az animáció az Illumination stúdió keze munkája, akiknek korábban például a Minyonokat is köszönhetjük.

Mindenesetre hiába szerették az első vetítések alkalmával – bár a kritikusok nem kíméltéka filmet, azért még sokan lehetnek, akik Mario-játékokon nőttek fel és kíváncsiak lehetnek a produkcióra, de nem biztos, hogy ki akarják fizetni a mozijegy árát. A Mario-rajongók szerencséjére az Illumination filmjei a mozibemutatókat követően több streaming-szolgáltató kínálatában is megjelentek, köztük a Netflixen is.

Egyelőre azonban nincs hivatalos információ, hogy mikor érkezik a Super Mario Bros.: A film a Netflixre, viszont az Illumination anyavállalata, az Universal olyan megállapodást kötött korábban velük, amely szerint a filmjeik a Peacock oldalán való megjelenés után négy hónappal debütálhatnak náluk is. Egy példával élve, a Minyonok: Gru színre lép (mozibemutató: 2022. június) 2022. szeptemberében jelent meg a Peacockon, majd nagyjából hét hónappal a mozibemutató után került a Netflixre is. Ezt figyelembe véve Super Mario új kalandja valószínűleg valamikor 2023. októberében vagy novemberében lesz streamelhető a Netflixen.

Kövess Minket!



Film és Sorozat - Mégis folytatódhat az Obi Wan Kenobi sorozat?

Lehet, hogy nem mindenki tudja, de az Obi-Wan Kenobit eredetileg filmnek szánták, azonban a Disney streaming fronton szeretett volna erősíteni, ezért inkább egy hatrészes tévésorozat lett belőle.