60 percnyi gameplay szivárgott ki a Redfallból, de ennek nem örülünk túlságosan

60 percnyi gameplay szivárgott ki a Redfallból, de ennek nem örülünk túlságosan

Neked, hogy tetszik eddig a Redfall? Ki fogod próbálni a játékot?

Egyetlen napra vagyunk a Redfall, a Microsoft és az Arkane Studios (Dishonored, Deathloop) következő nagy dobásának megjelenésétől, legalábbis ez a tervük. A valóság az, hogy bár a Redfall nem tűnik rossznak, különösebben kivételesnek sem, az unalomba fulladó lelkesedést pedig tetézik a játék már ismert hibái. A folyamatos netkapcsolat, az, hogy ha coopban játszol barátaiddal csak a hostnak van mentése, hogy hónapokig nem árulták el a fejlesztők, hogy ez nem egy sima Left 4 Dead klón, hanem inkább egyfajta vámpíros Far Cry és S.T.A.L.K.E.R. keverék és persze a tény, hogy Xboxon kezdetben csak 30 fps-t tud majd a játék.

Nem mondhatnánk, hogy tömegek várják lelkesen a Redfallt és sajnos a legfrissebb hír hallatán sem szerez majd a játék új rajongókat. A tegnapi nap folyamán kiszivárgott egy 60 perces felvétel a játékból, amit persze gyorsan töröltek az Arkane ügynökei, de néhány furcsaság már így is megragadta a játékosok figyelmét. Ami talán a leginkább szembetűnő, hogy a játék nem kifejezetten szép. Nem is csúnya, csak épp elmarad a 2023-ban már-már megszokott szinttől.

A videó tanulsága szerint a mozgás gagyinak érződik, a harc unalmas, az animációk esetlenek és tengernyi a bug. Azt persze nem tudni, hogy a felvétel pontosan milyen buildből származott, reméljük, hogy egy több hetes, akár több hónapos verziót láthattunk a törölt videón és azóta sok mindent javítottak már a fejlesztők, különben csalódott játékosokra kell számítaniuk.

Szerencse, hogy nem kell már sokat várnunk! A Redfall holnap megérkezik a boltok polcaira, kíváncsian várjuk, hogy mennyi fog fogyni belőle.

Kövess Minket!