70 db Suzuki Swift vagy 1 db virtuális matrica? – Te döntesz!

70 db Suzuki Swift vagy 1 db virtuális matrica? – Te döntesz!

21 millió jó magyar forintot adott valaki egy ezer éve megszűnt szervezet matricájáért! Igen, jól olvastad.

Hetek óta egyre nagyobb az érdeklődés a legdrágább CS:GO itemekért. Mi is folyamatosan számolunk be 60, 70 vagy akár 140 millió forintos üzletekről. Ezekben rendszerint közös volt, hogy valamely Katowice 2014 Holo matricát is meg lehetett találni az oldalukon – ezekkel is foglalkoztunk egy hónapja. Azonban, ahogyan egyre ritkábbak lesznek ezek a stickerek és csökken az esélye az újabb nyitásának, úgy az elérhetőségük is változik (egyre gyakrabban csak fegyverre szerelve kaphatóak), tehát az áruk is meredeken szökik felfelé.

Ennek megfelelően egy Titan Holo, amelyet egy hónapja még akár 35-45 ezer dollár körül is be szerezhettünk volna, 62 ezerért (21 millió forintért) kelt el tegnap! Ha pedig ránézünk például a Buffon a jelenlegi kínálatra, csak három darab eladó ebből a matricából és a legolcsóbb is 72 ezer dollárba (24,5 millió forintba) fájna már. A legdrágább  – amelyet pont az a kereskedő árul, aki 62 ezerért vette meg tegnap –, már dupla áron, azaz 130 ezer dollárt (44 millió forintot) kóstál!

Mondanunk sem kell, ezek elképesztő árak egy-egy darab ezeréves pixelhalmazért, amelyek egy azóta rég megszűnt szervezetnek állítanak emléket – 21 millió forintból rengeteg más dolgot is lehetne venni ám. Akár több készletnyi szép skint a teljes inventorynkra vagy valós, kézzel fogható termékeket. Szóval össze is szedtünk az alábbi galériánkban pár érdekes dolgot, amire elverhető még 21 millió forint és talán kevesebb bűntudattal jár.

Álljon itt első példának 70 darab régi Suzuki Swift – csak képzeljétek el! A többit pedig a képre kattintva láthatjátok.

Kattints a képre a galériáért!

Ezt olvastad már?

Borítókép: harru

Galéria

Kövess Minket!