Star Wars: Egy darabka történelem 1977-ből

Star Wars: Egy darabka történelem 1977-ből

Az Erő legyen veletek!

Pár napja ünnepeltük a hivatalos Star Wars-napot, amire bár sokaknak voltak nagy elvárásai, végül nem kaptunk szinte semmit. Persze a Visions 2. évada ezen a napon debütált a Disney+-on, ami mindenképpen örvendetes, de örültünk volna egy új Ahsoka előzetesnek, néhány új infónak az új filmekről és persze ott vannak a videójátékok, melyekről ugyancsak hallani szeretnénk. Mi van az Ubisoft, a Respawn és a Quantic Dream Star Wars-játékaival?

Sebaj! Amíg ezekre az infókra várunk, bőven van időnk nosztalgiázni is egy picit. Persze ezen sorok írója sem látta a bemutatás éveiben az eredeti trilógiát, körülbelül 5-6 éves lehettem a 2000-es évek elején, amikor először láttam Star Wars-filmet és azóta is tart a szerelem. Ha lenne egy időgépem, az biztos, hogy 1977-be visszamennék és beülnék valamelyik első Star Wars-vetítésre.

Amíg erre nincs lehetőségünk, addig visszanézhetjük az eredeti előzetest, egyenesen 1977-ből, ami mai szemmel már-már megmosolyogtató, manapság nagyon nem ehhez a stílushoz vagyunk szokva, ha filmelőzetesekről van szó. De íme, ilyen volt a Star Wars: A New Hope egyik első előzetese, 46 évvel ezelőtt!

Ami pedig az új filmeket illeti, vannak izgalmas ötletek a Disney-nél, de így sem lehetünk maradéktalanul elégedettek. Új videónkban össze is szedtünk öt remek Star Wars-sztorit, amit sokkal inkább illene megfilmesíteni a stúdiónak!

Kövess Minket!