Így gyűjthetsz dropokat a BLAST.tv Paris Majorről

Így gyűjthetsz dropokat a BLAST.tv Paris Majorről

Melyik volt szerinted a jobb rendszer? Amikor pusztán a szerencsén múltak a dropok vagy most, amikor fix dropok vannak?

Aki azt várta, hogy a PUBG, az R6S vagy a VALORANT megöli majd a CS:GO-t, hát óriásit tévedett. A CS:GO most hétvégén is rekordokat döntött és egyetlen játék tudja csak megölni, a Counter-Strike 2. Az viszont nem megöli elődjét, hanem felfrissíti és új szintre emeli. A CS2-re idén nyáron kell számítanunk, az első CS2 Majorre pedig 2024 tavaszán. Addig is a világ utolsó CS:GO Majorén szurkolhatunk kedvenceinknek, köztük torzsinak is, aki a MOUZ színeiben forgatja az AWP-t.

Már el is kezdődött a világ utolsó CS:GO Majore, amit teljes egészében élőben követhettek az Esport1TV-n és amin ebben az évben is gyűjthettek dropokat! Hiszen nincs Major drop nélkül, most is szerezhetünk souvenir ládákat és skineket, de már nem abban a rendszerben, mint anno. Korábban elég volt néznünk a meccseket és bíznunk a vakszerencsében, hiszen pár évvel ezelőtt még a puszta szerencse döntött el, hogy kapunk-e dropot vagy sem.

Pár évvel ezelőtt a Valve megváltoztatta ezt a rendszert, ma már fix dropokat szerezhetünk. Ehhez meg kell vásárolni a Majorhöz tartozó Viewer Passt, amivel akár rögtön szerezhetünk tokeneket, majd a Pick'Em Challenge feladatainak sikeres teljesítéseivel extra tokeneket. Ezeket a tokeneket válthatjuk dropokra, méghozzá arról a meccsről és arról a pályáról, amelyikről csak szeretnénk. Ha olyan a kedvünk és van mondjuk 5 tokenünk, mind az ötöt beválthatjuk a döntő akár egyetlen pályájára is, így fix dropot kaphatunk, azon csapatok matricáival, amelyekkel szeretnénk.

Tartsatok velünk a Major teljes ideje alatt, kövessétek a meccseket a twitch.tv/esport1tv csatornán és persze gyűjtsétek a tokeneket ingame, amikből aztán dropokat szerezhettek!

Kövess Minket!