rain nem megy sehová, elhessegette a visszavonulásáról szóló pletykákat

rain nem megy sehová, elhessegette a visszavonulásáról szóló pletykákat

Rain parádés teljesítményének hála már a Legends stage-re ért a FaZe, de a munka nem áll meg, sok mindenen kell még dolgozniuk, ha szeretnék behúzni az utolsó CS:GO Majort.

Tegnap továbbjutott a FaZe Párizsban, így már biztosan ott lesz a csapat a következő csoportkörben is. Ebben – az RMR-hez viszonyítva – gyors és relatíve fájdalommentes teljesítményben nagyon fontos szerepe volt rainnek, aki tegnap a FORZE minden próbálkozása ellenére is megállíthatatlannak tűnt és számtalan nehéz helyzetből rángatta ki így a csapatát.

A norvég játékosnak minden oka megvolt rá, hogy elégedett legyen magával tegnap este. Viszont a győzelem után a HLTV munkatársának adott interjúból inkább az derült ki, hogy lenne még hová fejlődniük és egyáltalán nem bízták el magukat. Továbbá azon pletykára is reagált, miszerint már a visszavonulását tervezné.

A továbbjutásról és a csapatról

„Jól érezzük magunkat. Vannak dolgok, amiken dolgoznunk kell még, de egyénileg jók vagyunk. Csak a csapat kémiájával vannak bajok jelenleg, amit át kell beszélnünk, de azon kívül minden remek.”

„Azt hiszem... a kommunikációnk nem elég tiszta, elég kaotikus jelenleg. Ez olyasmi, hogy amikor a legjobb szintünkön voltunk, nagyon nyugodt és tiszta volt, most pedig dolgoznunk kell rajta kicsit.”

„Az emberek talán éreznek némi nyomást. Ez az utolsó CS:GO Major, mindenki jól akar szerepelni itt. Szóval mindenkin van egy kis extra nyomás, de ezen túl lehet lépni. Nem hiszem, hogy a szoros meccsek okoznák ezt, már a meccsek legelején is beüthet, szóval erről beszélnünk kell.”

A FORZE elleni Overpassos teljesítményéről

„Nem tudom, bármit csináltam, működött, gyakorlatilag az egész félidőben a megérzéseim alapján játszottam. Ez egy jó félidő volt a részemről a CT-oldalon, a T-oldalunk pedig lehetett volna kicsit tisztább, de ez van.”

A Major jelentőségéről

„Az, hogy megnyertünk mindent, még nem jelenti azt, hogy nem akarjuk megnyerni ezt is. Ez az utolsó, nagyon menő lenne megnyerni az utolsó CS:GO Majort és ezzel megszerezni a második címünket. Ez ugyanolyan jelentős lenne nekünk, mint amikor Antwerpenben nyertünk.”

A jövőről

„Ja, nem tudom, hogy mi a fenéről beszél mindenki. Valahol olvastam, hogy Pimp azt mondta az elemző asztalon, hogy visszavonulást tervezek, de nincs ilyen tervem. Nemrég szerződést hosszabbítottam a FaZe-zel [három évre írt alá 2022 végén – a szerk.], maradok. A családom, a feleségem, mindenki nagyon támogatja azt, amit csinálok. Nem megyek sehová.”

„Nem, maradok. Szeretem a Counter-Strike-ot és otthon is mindenki támogat benne, szóval amíg úgy érzem, hogy tudok teljesíteni, maradok.”

MAGYAR KÖZVETÍTÉS

A BLAST.tv Párizs Majort élőben, magyarul közvetíti az Esport1TV május 8-21. között. Semmiképp se maradjatok le az utolsó CS:GO Majorről, melynek mai meccseit az alábbi menetrend szerint követhetitek velünk:

05.11. - csütörtök
11:30 - FORZE vs GamerLegion
15:30 - Monte vs paiN
19:30 - Grayhound vs Liquid

Borítókép: HLTV/brcho

Kövess Minket!