1 800 kilométert biciklizik Pasha, hogy támogassa a lengyel csapatot Párizsban

1 800 kilométert biciklizik Pasha, hogy támogassa a lengyel csapatot Párizsban

Az MMA-zás után újabb őrült ötlettel állt elő Papito, de nincs kétségünk afelől, hogy meg fogja csinálni!

A 9INE csapatának köszönhetően öt év után visszatért Lengyelország a CS:GO Majorökre, ráadásul egy teljesen nemzeti csapattal. A legendás Virtus.pro játékosai, akik a FACEIT London Majorön játszottak és képviselték együtt a hazájukat utoljára, sorra gratuláltak az RMR-ek után hadeséknek. Azonban a jó öreg Pasha nem tudta megállni ennyinél: megígérte, hogy a csoportkör indulásával egyidőben Lengyelországból elindul biciklivel Párizsba és mintegy 1 800 kilométert fog utazni így azért, hogy a rájátszásban személyesen támogathassa a 9INE-t!

1 800 km-t bringázni tényleg nem lesz piskóta. Főleg azért, mert mindössze hat napja lesz odaérni Párizsba, vagyis napi 300 km-t kell megtennie e hét péntektől kezdve. Az elsőre, de valószínűleg még harmadik és negyedik nekifutásra is őrült projektet Pasha élőben fogja közvetíteni, tehát a 9INE Legends stage-en játszott meccseivel együtt követhetjük majd a felejthetetlen utazást. Persze a 9INE-nak sem lesz sokkal könnyebb dolga Párizsban, mint Pashának a biciklin. Ezért viccelve meg is kérte őket, hogy hozzák össze a továbbjutást, hogy ne kelljen visszafordulnia.

MAGYAR Major KÖZVETÍTÉS

A BLAST.tv Párizs Majort élőben, magyarul közvetíti az Esport1TV május 8-21. között. Semmiképp se maradjatok le az utolsó CS:GO Majorről, melynek mai meccseit az alábbi menetrend szerint követhetitek velünk:

05.10. - szerda
11:30 - GamerLegion vs OG (Bo3 kiesési rangadó)
15:30 - FaZe vs FORZE (Bo3 továbbjutási rangadó)
19:30 - Grayhound vs NIP (Bo3 továbbjutási rangadó)

Kövess Minket!