Tökéletes játék nincs, de a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom ehhez átkozottul közel jár

Tökéletes játék nincs, de a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom ehhez átkozottul közel jár

Megjöttek az első értékelések a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdomról, amire nagyon büszke lehet a Nintendo.

Holnap jelenik meg mindenki számára a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, ám néhány szerencsés már kézbe vehette és tesztelhette a Nintendo legújabb címét. Az első vélemények alapján pedig pont annyira jól sikerült, ahogyan azt vártuk az eddig látottak alapján és elvártuk egy The Legend of Zelda-játék kapcsán.

A kritikusok elsöprő dicsérettel illették, majdnem mindenki tökéletes, 10-es pontszámot adott neki. Arányaiban az Eurogamer értékelte a legrosszabbra, tízes skálán 8-asra, de még emiatt se lehetne túlságosan szégyenkezni. Közel tökéletes lett a játék, Opencriticen és Metacriticen is 97-es értékelést kapott, ez előbbi a valaha volt legnagyobb, utóbbin is a harmadik legjobb értékelés. A Nintendo megint nagyon jól nyúlt hozzá a sorozathoz, az elvárások pedig azért is lehetettek ilyen nagyok, mert a 2017-es Breath of the Wild is ilyen magas pontszámokat kapott, de a széria más epizódjai is minden idők legjobb videójátékai között vannak.

Talán technikai oldalról lehetne egy picikét belekötni, de nem szeretnénk azzal elrontani ezt az örömmámort, hogy apróságokon szőrözünk, ez mégsem egy teszt. Viszont a PC Guru készített egyet, szóval ha érdekel, hogyan sikerült a játék részleteiben, milyen újdonságok találtak be, és melyek kevésbé, akkor semmiképpen se hagyjátok ki, az alábbi linken eléritek.

Kövess Minket!