Itt a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom első gameplay videója!

Itt a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom első gameplay videója!

A májusban megjelenő játékot végre élesben is láthatjuk!

Már csak másfél hónap, és jön a The Legend of Zelda sorozat következő része, a Tears of the Kingdom! Link kalandjai a Breath of the Wild után folytatódnak, azonban a Nintendo Switch-részek egy sötét fordulatot vesznek az új játékban... A Nintedo YouTube-csatornáján pedig végre közzétettek egy új, több, mint 10 perces videót, amelyben a TLOZ: TOTK játékmenetét láthatjuk!

A videóban a széria producere, Eiji Aonuma megköszönte a rajongók türelmét, valamint kijelentette, hogy a fejlesztés véget ért. Bár a trailerek is egész sokat mutattak a játékból, Aonuma-san játszott is egy kicsit a játékkal, bemutatva annak menetét, valamint a rengeteg újdonságot:

Bár még mindig Hyrule-ban kalandozunk, a világban megjelentek az úgynevezett Égi szigetek, amelyek teljesen új lehetőségeket nyitnak meg. A szigetekre egy új mechanika, a Rewind segítségével juthatunk fel, de persze az idővisszatekerésnek rengeteg más felhasználási módja is van. Emellett bekerült egy Fuse-mechanika is, amivel össze tudjuk tákolni a világban talált tárgyakat - Aonuma-san egy kalapácsot csinált egy botból és egy ágból, amit az Égi szigeten talált, de egy gombát is ráragasztott a pajzsára, mutatva, hogy a Fuse alkalmazásainak módja végtelen számú. Az új képességek közé tartozik a tereptárgyakat manipuláló Ultrahand és a mászást segítő Ascend is, amire szükségünk lesz, ha meg akarjuk mászni a Sky Islandeket.

Eiji Aonuma a videó végén arról beszélt, hogy a Tears of the Kingdom nagyon kedvezni fog a kreatív játékosoknak, akik mindig új lehetőségeket keresnek. A The Legend of Zelda következő része május 12-én jelenik meg Nintendo Switchre - ti várjátok már?


AZ ELMÚLT HETEKBEN ÚJ MINISOROZATUNK INDULT, AMIBEN A METAVERZUMMAL, AZ NFT-JÁTÉKOKKAL ÉS A BLOCKCHAIN TECHNOLÓGIÁVAL FOGLALKOZUNK, NE MARADJ LE EZEKRŐL SEM!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!