Most már pókerezhetünk is a Fortnite Creative-ban

Most már pókerezhetünk is a Fortnite Creative-ban

Ezentúl ki sem kell lépned a Fortnite-ból, hogy pókerezhess egy kicsit a barátaiddal.

Mióta másfél hónapja megjelent a Creative 2.0, jobbnál jobb pályák készülnek az Unreal Editor segítségével. Olyan térképek lepik el a Fortnite kreatív részlegét, melyekért eddig más játékokba kellett volna belépnünk. Számos tartalomgyártó veti be minden kreativitását annak érdekében, hogy olyan újdonsággal rukkoljon elő, mely elnyeri a közösség tetszését. 

A legújabb ilyen alkotás az AngularRat nevet viselő játékoshoz köthető, aki egy tökéletesen működő pókerbarlangot épített az Epic Games címén belül.

Belépéskor választhatunk, hogy botok vagy valós emberek ellen szeretnénk-e játszani. Miután bekerültünk a szobába, egy 8 fős asztalt láthatunk, ahol a botok által foglalt helyekre könnyedén beszállhatunk, és 5000 dollárral a zsebünkben máris bekerülünk a partiba. Természetesen minden olyan lépésre lehetőségünk van, ami egy pókerjátszmához szükséges – emelés, dobás, passz, és még sorolhatnám.

A botok ellen jelenleg még túl könnyű a játék, de idővel ezt is javítani fogják. A pálya a PokerNite nevet kapta, és a 0004-2034-3582-es kóddal érhető el. AngularRat elárulta, hogy következőnek egy Blackjack asztal létrehozása lesz a cél, ami csak idő kérdése és megvalósul.

A PokerNite jelenleg még nem túl népszerű, de mivel csak pár napja jelent meg, és a híre már most is elképesztő sebességgel terjed, hamarosan valószínűleg százak vagy ezrek fogják használni.

Kövess Minket!