Közülük kerülhetnek ki a Superman: Legacy főszereplői

Közülük kerülhetnek ki a Superman: Legacy főszereplői

James Gunn pedig megerősítette, hogy egy szerep már elkelt az új filmben.

Egyre több a kérdés a várakozás hevében a James Gunn fémjelezte új Superman filmmel kapcsolatban. Már csak azért is tűkön ülve várják az új információkat a rajongók, hiszen a Black Adam végén beharangozott és egyben visszatérő Henry Cavill „acélemberkedése” tiszavirág életűnek bizonyult, mint kiderült. Sokan csalódottan vették tudomásul, hogy a továbbiakban már nem tartanak igényt az ő szolgálataira, pedig tökéletes volt erre a szerepre a brit színész.

Mindenesetre James Gunn már gőzerővel dolgozik a megújult DCU egyik legfontosabb filmjén, hiszen egy újfajta módon szeretnék majd bemutatni az ifjú Superman történetét. Elmondása szerint a forgatókönyvet már elkészítette hozzá, a következő lépés pedig kiválasztani az ideális stábot a forgatásokra. A casting pedig beindította a rajongók és a hírportálok fantáziáját is. Úgy tűnik, hogy Superman, Lois Lane és Lex Luthor lehet az első film három főszereplője, de vajon kik játszhatják majd el ezeket a neves karaktereket?

Superman szerepére az egyik legnagyobb esélyes David Corenswet lehet, aki nemrég a Pearl című filmben tűnt fel szerencsétlen sorsú vetítőművészként Mia Goth oldalán. A The Hollywood Reporter szerint rajta kívül Tom Brittney és Andrew Richardson lehet még a befutó, miközben az Euphoria sztárja, Jacob Elordi, bár nem jelentkezett a szerepre, de a jelek szerint előkerült a kalapból a neve a főszerepre. Felmerült még a mostanában igen csak foglalkoztatott Nicolas Hoult neve is, azonban vele ellentmondásos információk láttak napvilágot, mert egyesek úgy vélik Lex Luthorként tűnik majd fel a filmben, míg mások egyértelműen azt állítják, Supermanként repkedhet majd a filmben.

Lois esetében Emma Mackey, Rachel Brosnahan, Phoebe Dynevor és Samara Weaving is a jelöltek között van.

A Warner Bros. és a DC Studios eddig egyetlen nevet sem erősített meg ezek közül, így egyelőre a jövő zenéje, hogy kik játszhatnak majd a Superman: Legacy-ban. James Gunn eközben annyit azért elárult, hogy egy szerepre már biztosan van emberük, méghozzá egy világhírű sorozatból sikerült megnyerniük maguknak egy személyt.

„Mindenki számára szeretném világosan kifejezni magam, hogy soha nem nyilatkoznék arról, hogy ki van vagy nincs versenyben egy szerepre. Ez csak a színész dolga, és nem olyasmi, amit nyilvánosságra hoznék, hacsak nem ők tették ezt meg először (mint például @GlennHowerton vagy @ZacharyLevi esetében, akiket meghallgattunk Star-Lord szerepére és a legnagyobb esélyesek között voltak). Egyelőre csak egy személy szerepe biztos a Superman: Legacy-ben, és nem a Superman világának egyik állandó szereplőjéről van szó.”

Kövess Minket!