Az egyik szinkronszínész is a közelgő GTA 6 bejelentésre utalgathat

Az egyik szinkronszínész is a közelgő GTA 6 bejelentésre utalgathat

Még mindig nagyon kevés a biztos pont, ám a jelek továbbra is egy irányba mutatnak.

Innen lehet igazán nagyon esni. A hype talán minden eddiginél nagyobb, tényleg úgy érezhetjük, hogy hamarosan érkezhet a GTA 6 bejelentése. Három hete írtunk nektek arról, hogy holnap, azaz május 17-én a Take-Two Interactive (a Rockstar Games anyavállalata) következő befektetői találkozóján hivatalosan is leránthatják a leplet a következő Grand Theft Auto-epizódról. Ezt a hírt azóta követte egy sejtelmes álláshirdetés és egy lehetséges marketingkampány is. Most újabb nyomokat kaphattunk.

A lelkes Sherlock Holmesok szemmel tartják a játék egyik feltételezett szereplőjének, Bryan Zampellának, a főszereplő Jason hangjának közösségi média fiókját. A nagy szivárgás óta sokan Bryan Zampellát jelölték meg színészként, aki láthatóan élvezi ezt a szerepet és egy olyan fotót posztolt Instagramjára, amivel csak még inkább erősítette a gyanút.

Ugyanis az említett képen Miamiból jelentkezett be, ami a következő rész feltételezett helyszíne lesz, miközben hawaii inget visel. Ez persze rögtön elindította a találgatásokat a rajongók körében, részben az elmúlt hetek híreire alapozva. Volt még olyan is, aki a PlayStation Showcase-t is belekeverte, pedig hivatalosan azt sem jelentették még be. A Zampella által elhintett utalás aztán gyorsan elterjedt a közösségi médiában, ahol nagyon sokan gondolják úgy, hogy ez már egy teaser a bejelentés előtt. Azt nem gondolom, hogy a PlayStation Showcase-en megosztozna a Take-Two és a Rockstar a rivaldafényen másokkal, mégiscsak ez lesz minden idők egyik leginkább várt bejelentése, reméljük a napokban bármi hivatalos friss információt adnak a rajongóknak, amelyek már alig tudják kivárni a cím leleplezését.

Kövess Minket!