Karrigan: „Egy motivált és erős FaZe-re számítsatok a rájátszásban”

Nagy hátrányból állt fel tegnap a FaZe a NAVI ellen, a rájátszáshoz érve pedig a trófea lebeg karrigan szeme előtt.

Tegnap egy végtelenül szoros Anubison dőlt el, hogy a FaZe mehet az Accor arénába játszani, míg a NAVI lemarad az utolsó CS:GO Major rájátszásáról. A meccs után karrigan egy HLTV-s interjúban beszélt arról, hogyan is nézett ki ez a találkozó belülről, illetve elmondta azt is, hogy mire számít a következőkben – ezt szemléztük!

HLTV: Bejutottak a rájátszásba. Az RMR utolsó esélyt jelentő selejtezőjéről érkeztetek, most a Legends stage utolsó meccsén 9:15-ös hátrányban az utolsó pályán a NAVI ellen. Ahogyan Mauisnake is mondta, hatalmas halogatók vagytok. Mit fűznél ehhez hozzá?

karrigan: „Ja, szuper büszke vagyok magunkra. Egészen a Cloud9 elleni Mirage-ig kellene visszamenni, amikor 6:14-re álltunk ellenük. A Major nagyon távolinak tűnt onnan, de visszajöttünk és megnyertük a meccset, ami szerintem még lenyűgözőbb volt. Ezek a körülmények, hogy bejutunk-e a rájátszásba vagy lemaradunk róla egy T-oldali csapat ellen Anubison...

Micsoda teljesítmény ez a mai a csapattól, egyszerűen csak hittünk benne, pedig voltak nehéz körök a CT-oldal elején... Úgy érzem, nagyon jó a CT-oldalunk, de ebben az is benne van, hogy okosan játszunk és nem túl agresszívan, mint például a 9INE ellen tettük, mert egy dupla tőlük azt jelentette volna, hogy nem jutunk be a rájátszásba. Szerintem ezt elég jól kiegyensúlyoztuk.”

HLTV: Volt egy pillanat, amikor megnyertétek a 10. körötöket Anubison és te azt mondtad, hogy ez lesz a legjobb visszatérés a történelemben. Kérlek meséld el, hogyan próbáltad motiválni a csapatot és visszaadni a hitüket ahhoz, hogy a végén megcsináljátok.

karrigan: Próbáltam elmondani a srácoknak, hogy mi lehetünk az első csapat, akik az utolsó esély selejtezőről, a legalacsonyabb seedként a Challengers stage-en, egészen a Major győzelemig mehetnek és hogy csak a Rióban történtek miatt volt ez az extra hely Európában. Ha erőt veszünk magunkon a rájátszásban és nyerünk három meccset, megcsinálhatjuk a legjobb történetet az utolsó CS:GO Majorre.

Mind szeretjük a történeteket, nem? Mi voltunk az első nemzetközi csapat, akik Majort nyertek és most itt tartunk. Tudom, hogy van egy furcsa érzés a csapat kapcsán, hogy nem játszunk tökéetesen, de amikor 15:9 van, akkor jók vagyunk, okosak, és ha ezt sikerül megtartani az arénában is, akkor szerintem jön még 5% extra fókusz a meccseken. Az arénában szintet lépünk és a torna sötét lovai lehetünk.

HLTV: Mire számíthatunk az arénában, egy motivált és magabiztos FaZe lesz ott, megnyeritek magatoknak a közönséget?

karrigan: „Fogalmam sincs, a Vitality is játszik, itt lesz a Golden Hornets [a rajongói klubjuk], nem tudom, hogy nekünk fognak-e segíteni... Nyilván nem, a Vitality lesz a közönség kedvenc, de nem is érdekel. Csak ki akarok állni oda és élvezni a hangulatot. Ha a Vitality ellen játszok, csak mosolyogni fogok és élvezni a CS:GO-t, az utolsó Majort.

Ami az önbizalmunkat illeti, ez hatalmas pluszt fog adni a csapatnak, hogy tudjuk, amikor a leginkább számított, megcsináltuk. Amikor 15:9-re volt, megcsináltuk, szóval igen, egy motivált és erős FaZe-re számítsatok a rájátszásban.”

Borítókép: HLTV/brcho

Kövess Minket!



Gamer szótár