Az Epic Games adakozó kedvében van, ingyenes a Death Stranding

Az Epic Games adakozó kedvében van, ingyenes a Death Stranding

Ismét egy brutális játékot adhatunk a könyvárunkhoz, mely más esetben tízezrekbe kerülne.

Az Epic Games legutóbb a The Sims 4-et tette mindenki számára ingyenesen elérhetővé, ez pedig sokaknak nem igazán tetszett. Hozzászoktunk már ahhoz, hogy csütörtökönként két-három különböző játékot kapunk, így a közösség egy részének az ingerküszöbét ez az ajánlat nem érte el. Azonnal a következő heti ajándékra terelődött a figyelem, azonban meglepő módon nem lehetett megnézni. Csupán egy Mystery Game felirat állt ott, ami mellett egy számláló mutatta, hogy mikor tekinthetjük meg a címet. Ez a bizonyos számláló lejárt, így megtudhattuk, hogy megérte várni, ugyanis egy igazi csodát zsebelhetünk be.

 Death Stranding 

Hideo Kojima – a legendás játéktervező – remekműve a jövőbe repít el bennünket, ahol egy titokzatos esemény kaput nyitott a holtak és az élők világa között. A szörnyű lények elárasztják bolygónkat, a mi feladatunk pedig az, hogy összehozzuk a megmaradt amerikaiakat, és ezzel reményt adjuk a széthullott világnak. A játék egyértelműen műfajteremtő, amivel rögtön sikerült a közönség szívébe lopnia magát – ezt mi sem bizonyíthatná jobban, mint a számtalan nagyon pozitív értékelés. Az emberiség utolsó mentsvára lehetsz jövő hét csütörtökig ingyen, az eredeti 40 euró helyett.

Ezenfelül érdemes továbbra is az Epic Store-on tartani a fél szemünket, ugyanis hatalmas leárazás veszi kezdetét, mely során kiváló játékokat szerezhetünk meg olcsón, és kedvezményt biztosító kuponokra is lecsaphatunk.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN

Örülsz, hogy ez volt a Mystery Game?

  • 78 %
  • 22 %