Befutott a Disney+-ra A Hangya és a Darázs: Kvantumánia IMAX Enhanced verziója is

Befutott a Disney+-ra A Hangya és a Darázs: Kvantumánia IMAX Enhanced verziója is

Az MCU ötödik fázisának nyitófilmje végre a nappaliból is megtekinthető.

Nyűglődik a Marvel filmes univerzuma, de a stúdió szerint A Hangya és a Darázs: Kvantumánia végre visszatereli majd a franchise-t a helyes mederbe és az ötödik fázis nyitányaként a rajongók is elégedetten csettinthetnek majd. Nos, mégsem sikerült egy maradandó alkotással előrukkolni, és mi sem mutatja ezt jobban, mint a Metacritic oldalán megjelenő értékelések, a kritikusok 48, míg a felhasználók 5.8 pontot adtak rá átlagban, ami épp csak egy közepes szintet üt meg. Mindenesetre, ha valaki kihagyta volta a moziban a filmet, de van előfizetése a Disney+ oldalára és nem tud jobb programot elképzelni magának ezeken az esős napokon, mintsem fejest ugrani a kvantumvilágba a miniatűr méretűre zsugorodott főhősökkel, akkor a jó hír számukra az, hogy már az otthon kényelméből is „végig izgulhatják” a két órás játékidőt.

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia című filmben Scott Lang (Paul Rudd) és Hope Van Dyne (Evangeline Lilly) visszatérnek, hogy Hope szüleivel, Janet Van Dyne-nal (Michelle Pfeiffer) és Hank Pymmel (Michael Douglas), valamint Scott lányával, Cassie Langgal (Kathryn Newton) együtt egy kirándulást tegyenek a kvantumbirodalom titokzatos világában, és ez idő alatt különös új lényekkel kerülnek kapcsolatba, ráadásul olyan kalandba keverednek, amely túlmutat azon, amit eddig lehetségesnek hittek. A filmet az a Peyton Reed rendezte, akinek a trilógia első két felvonását is köszönhetjük.

Külön érdekessége A Hangya és a Darázs: Kvantumániának, hogy IMAX Enhanced formában is elérhető a Disney+-on. Az IMAX Enhanced opció azt takarja, hogy az előfizetők otthon is élvezhetik az IMAX kibővített képarányát, amely akár 26 százalékkal nagyobb képet biztosít az eredeti kiadáshoz képest.

Kövess Minket!



Gamer szótár