Hirdetés

Befutott a Disney+-ra A Hangya és a Darázs: Kvantumánia IMAX Enhanced verziója is

Az MCU ötödik fázisának nyitófilmje végre a nappaliból is megtekinthető.

Hirdetés

Nyűglődik a Marvel filmes univerzuma, de a stúdió szerint A Hangya és a Darázs: Kvantumánia végre visszatereli majd a franchise-t a helyes mederbe és az ötödik fázis nyitányaként a rajongók is elégedetten csettinthetnek majd. Nos, mégsem sikerült egy maradandó alkotással előrukkolni, és mi sem mutatja ezt jobban, mint a Metacritic oldalán megjelenő értékelések, a kritikusok 48, míg a felhasználók 5.8 pontot adtak rá átlagban, ami épp csak egy közepes szintet üt meg. Mindenesetre, ha valaki kihagyta volta a moziban a filmet, de van előfizetése a Disney+ oldalára és nem tud jobb programot elképzelni magának ezeken az esős napokon, mintsem fejest ugrani a kvantumvilágba a miniatűr méretűre zsugorodott főhősökkel, akkor a jó hír számukra az, hogy már az otthon kényelméből is „végig izgulhatják” a két órás játékidőt.

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia című filmben Scott Lang (Paul Rudd) és Hope Van Dyne (Evangeline Lilly) visszatérnek, hogy Hope szüleivel, Janet Van Dyne-nal (Michelle Pfeiffer) és Hank Pymmel (Michael Douglas), valamint Scott lányával, Cassie Langgal (Kathryn Newton) együtt egy kirándulást tegyenek a kvantumbirodalom titokzatos világában, és ez idő alatt különös új lényekkel kerülnek kapcsolatba, ráadásul olyan kalandba keverednek, amely túlmutat azon, amit eddig lehetségesnek hittek. A filmet az a Peyton Reed rendezte, akinek a trilógia első két felvonását is köszönhetjük.

Külön érdekessége A Hangya és a Darázs: Kvantumániának, hogy IMAX Enhanced formában is elérhető a Disney+-on. Az IMAX Enhanced opció azt takarja, hogy az előfizetők otthon is élvezhetik az IMAX kibővített képarányát, amely akár 26 százalékkal nagyobb képet biztosít az eredeti kiadáshoz képest.

Kövess Minket!Gamer szótár


Hirdetés
Hirdetés