LoL: Visszavonta a beígért mini-reworköt a Riot Games

LoL: Visszavonta a beígért mini-reworköt a Riot Games

A beígért átalakítások száma eggyel csökkent.

A 13.10-es patch alapjaiban változtatta meg azt a metát, amely nagyjából a tavalyi 12.10-es frissítés óta jelen volt a Solo Queue-ban és a profi közegben. Még nehéz azt megtippelni, hogy mely hősök profitálhatnak a legtöbbet a tárgyak újratervezéséből, valamint a League of Legends mérkőzések tempójának felgyorsításából. Ami azonban biztosra vehető, hogy az eltolt Ivern mini-reworköt visszavonta a Riot Games, helyette "csak" buffoknak örülhet a támogatóbb dzsungeles.

De akkor milyen buffokat kap az átalakítás helyett a Zöld barát?

Összességében elveszíti a passzívjáról Ivern a buffmegosztás képességet, ugyanis ezt minden dzsungeles számára elérhetővé szeretné tenni a játékegyensúlyért felelős csapat. Hogy pontosan mikor érkezhet meg ez az újítás az éles szerverekre, az egyelőre kérdőjel. A 13.11-es patch június 1-jén, csütörtökön élesedik, ez lehet a legkorábbi időpont, amikor implementálja a Riot az erősítések frissítését.

  • Rootcaller (Q): 50%-kal csökken a visszatöltési idő, ha egy szörnyt talál el
  • Brushmaker (W): A szövetséges hősöknek extra varázssebzést ad Ivern
  • Triggerseed (E): Egy második pajzs jön létre, ha az E képesség nem sebez meg ellenséges hőst
  • Daisy! (R): Semmilyen változást nem kap a végső képesség

Az ulti mellett a passzívhoz sem nyúl érdemben a Riot, vagyis néhány erősítésen kívül nem változik meg úgy Ivern, mint korábban Neeko és hamarosan Rell. A fenti terveknél több módosításon egyelőre nem gondolkoznak a fejlesztők, talán ennyi is elég lehet ahhoz, hogy a meta környékére odasomfordáljon a békésen farmolgató erdész.

Te sajnálod, hogy visszavonták a mini-reworköt?

Kövess Minket!



Gamer szótár