A Harry Potter sztárját megsiratta a Hogwarts Legacy

A Harry Potter sztárját megsiratta a Hogwarts Legacy

Nemrég jelent meg a játék PS4-re és Xbox One-ra, ezt népszerűsítette a sztár.

A Harry Potter-filmek sztárja, Tom Felton könnyekig hatódott, miközben a Hogwarts Legacyval játszott egy olyan eseményen, ahol a nyílt világó akció-RPG-t népszerűsítették. Nem meglepő módon a játék nagyon sok ihletett merített a filmekből, stílusban, esztétikában és úgy összességében hangulatában is visszaköszön a legendás franchise. 

Míg a Legendás állatok nem lett hatalmas siker, addig a 2000-es években készült filmek, majd az idén télen érkező Hogwarts Legacy abszolút az lett, rengeteg pénzt hoztak a konyhára és a rajongók általános elismerését is elnyerte. Éppen ezért volt nagy érdeklődés aziránt, amikor a két alkotás találkozik, ami most meg is történt a már említett eseményen, ahol a filmek egyik főszereplőjét, Draco Melfoyt alakító Tom Feltont ültették le a konzolok elé. 

Felton Sebastian Sallow küldetését játszotta végig saját készítésű karakterével a Hogwarts Legacyban. Közben a Harry Potter-franchise-zal kapcsolatos tapasztalatairól beszélt. Amikor épp felfedezte a Slytherin közös termét, Feltont arról kérdezték, hogy a játékban „otthon érezte-e magát”. Láthatóan meghatotta a kérdés, és könnyes szemmel azt válaszolta: „Igen, olyan, mintha otthon lenne. És mégis vadonatúj és izgalmas, és furcsa módon a gyerekkoromra emlékeztet.” 

Az egész esemény egyébként azért jöt létre, mert a Warner így népszerűsítette az előző generációs konzolokra érkező verziót. Amely egyébként nem sikerült rosszul, a visszajelzések szerint jól fut azokon a hardvereken a program. A siker némi reményt adhat az egyedül maradt Nintendo Switch-tulajdonosknak, akik még mindig türelmesen várnak a sorukra, hiszen a kézikonzolra csak november 14-én jelenik meg, ez egyébként júliusról tolódott még néhány hónapot.

Kövess Minket!



Gamer szótár