A mesterséges intelligencia szerint ilyen lesz a Fortnite Chapter 4 Season 3-as térképe

Úgy tűnik, hogy a következő évaddal véget ér Chapter 4, de vajon addig is mire számíthatunk?

Chapter 4 Season 2 lassan a végéhez közeledik, így természetes, hogy mostanában már egyre több szó esik a következő évadról. A június első felében kezdődő season úgy tűnik, hogy magával hozza majd a belső nézetes módot, vele visszatérhet a Pókember együttműködés, és a sziget pedig részben trópusi, valamint részben vulkános témára válthat.

A SuperJoy Studios – egy tartalomgyártó csapat – azonban megkérdezte a mesterséges intelligenciát, hogy szerinte miként fest majd a Chapter 4 Season 3-as map, melyre az MI képek formájában a következő választ adta:

Attól függetlenül, hogy az eredmény egész vagány lett, erre nyilvánvalóan nem alapozhatunk. A víziókon látszik, hogy az MI megpróbálta összeszedni, hogy mit tud a Fortnite-ról, majd alkotott a jelenlegitől részben eltérő térképrészleteket. Az viszont a jövőben érdekes lehetne, ha a program segítségével megálmodott pályákat, a tartalomgyártók elkészítenék a Creative 2.0 használatával. Így valóban az általa elképzelt térképen játszhatnánk, melyek eredményeként biztosan akadna néhány izgalmas produktum.

Kövess Minket!



Gamer szótár


Mit gondoltok, érdemes lenne erre felhasználni a mesterséges intelligenciát?

  • 0 %
  • 100 %