Vulkán, belső nézetes mód, Pókverzum – Ezeken dolgozik a Fortnite

Vulkán, belső nézetes mód, Pókverzum – Ezeken dolgozik a Fortnite

Egyre több új fájl kerül be a játékba, melyek minden bizonnyal már Chapter 4 Season 3-at készítik elő.

Kicsivel több mint egy hónap, és véget ér a Fortnite jelenlegi fázisa. Mostanában már egyre nehezebb elhatárolni egymástól a különböző részeket, ugyanis az egy-egy évadon belüli együttműködések is már gyakran egészen új élményt hoznak – gondoljunk csak az Attack on Titan, vagy a jelenleg zajló Star Wars kollaborációkra. A hetekben érkező frissítések viszont már tartalmaztak olyan fájlokat, amik valószínűleg a következő seasont készítik elő.

HYPEX – a legismertebb szivárogtató – és mások is úgy gondolják, hogy a belső nézetes mód júniusban – Chapter 4 Season 3-mal – megérkezhet. Az is ezt támasztja alá, hogy a napokban hozzáadtak egy olyan lehetőséget, mellyel azt változtathatjuk, hogy melyik oldalt szeretnénk tartani a fegyvereket. Állítólag ez még a hagyományos módokba is bekerülhet.

Azt nem is kell részleteznem, hogy az Epic Games számos Marvel együttműködést hozott már tető alá, és most úgy tűnik, hogy a júniusban érkező Pókember: Pókuniverzumán át rajzfilmmel is lesz crossover. Számíthatunk egy, a WebShooterhez hasonló mitikus tárgyra, valamint új kozmetikai elemekre. A leakerek szerint, ez teljesen beleillik majd Season 3 tematikájába.

Végül, de nem utolsó sorban a Fortnite dolgozik a Mythic Auto Drum Shotgunon, aminek a sebzése brutálisan meg lett növelve – az eddigi 50 helyett, testre ezentúl 73-at lőhetünk vele. Kicsit lassabbá vált a tüzelése, de ezt az időt behozhatjuk a töltés során, ami viszont gyorsítva lett.

Chapter 4 Season 3 a jelenlegi állás szerint június 9-én érkezik, de természetesen lehet 1-2 hetes csuszás a váltásban. Addig is türelemmel figyeljük, hogy milyen további szivárogtatások érkeznek.

Kövess Minket!



Várjátok, hogy véget érjen a season?

  • 50 %
  • 0 %
  • 50 %