Ez a valaha volt legerősebb tárgy? – Fortnite x Attack on Titan

Ez a valaha volt legerősebb tárgy? – Fortnite x Attack on Titan

Újabb anime kollaboráció vette kezdetét, melynek köszönhetően rengeteg újdonság érkezett a Battle Royale-ba.

Az elmúlt hetekben a Fortnite Creative módja került a reflektorfénybe, ugyanis megérkezett a 2.0, ami új távlatokat nyitott meg a tartalomgyártók előtt. Ahogy haladunk előre az időben, már nem a Battle Royale az, ami a hátán viszi a Fortnite-ot, hiszen a kreatív teljesen felzárkózott mellé. Ettől függetlenül az alap játékmódban történő események elképesztő mennyiségű játékost mozgatnak meg, és ez alól a legújabb együttműködés sem kivétel. 

A közösség imádja az anime kollaborációkat, éppen ezért várták ennyire az Attack on Titan crossovert, ami a Chapter 4 Season 2-es Battle Passel kezdetét is vette. A mai napon megérkezett 24.20-as frissítés, és az egész AoT csomagot elhozta nekünk. Bátran kijelenthetjük, hogy az Epic ismét felülmúlta az elvárásainkat.

Először is fontos megemlíteni, hogy Eren Jaeger mától feloldható a csatabérletből, valamint az Item Shopból most beszerezhetjük Captain Levi és Mikasa Ackermann outfitjeit is – természetesen néhány kiegészítő társaságában. Ezeket a skineket az alábbi képen tekinthetitek meg:

Ami ezeknél sokkal fontosabb újdonság, hogy különleges tárgyak is bekerültek a szigetre, melyekkel elképesztő képességekre tehetünk szert. Az egyik a Thunder Spears, egy olyan karról indítható rakéta, ami áthatolnak a fém szerkezeteken, és az építmények mindkét oldalán kárt okoz. A másik – és szerintem legkomolyabb – az ODM Gear. Ezzel az itemmel a levegőben közlekedhetünk – több korábbi mitikus tárgy mintájára –, miközben a kardunkat a kezünkben tartva halálos csapást mérünk az ellenfeleinkre. Úgy gondolom, hogy ez két olyan képesség keresztezése, melyek egymagukban is elképesztő erőt képviseltek, így viszont tulajdonosaik még rémisztőbbek lesznek.

Ezeket megtalálhatjátok a földön, ládákban, vagy az újonnan bekerült Scout Regiment Footlockerekben is. Azt egyelőre nem tudni, hogy a kollaboráció meddig tart, de biztosan hetek állnak a rendelkezésünkre ahhoz, hogy minden Attack on Titan tartalmat kipróbáljunk.

Kövess Minket!



Tetszik az együttműködés?

  • 67 %
  • 33 %