Újra a csúcson a Fortnite? – Milliók játsszák egy időben

Újra a csúcson a Fortnite? – Milliók játsszák egy időben

Napvilágot látott egy statisztika, melyből kiderül, hogy mennyien játszanak jelenleg a Fortnite-tal, és mely módok a legnépszerűbbek.

A Fortnite a 2017-es megjelenése óta számos hullámvölgyön és csúcson van túl, azonban összességében elmondható róla, hogy mindvégig sikerült a víz felszínén maradnia. Mindig, mikor beütött volna a baj, tettek egy olyan lépést, ami megtartotta a játékosokat, vagy újakat vonzott be, és ezzel életben tartotta a címet. Gondoljunk csak a Creative, a Zero Build, vagy a mostani Creative 2.0 megjelenésére.

HYPEX – a népszerű szivárogtató – megosztott egy statisztikát, melyből jól látszik, hogy egy időben hányan, és milyen módokkal játszanak az Epic Games játékában.

A lista első helyén az építős Battle Royale áll 368 ezer játékossal, a másodikon pedig a Zero Build 273 ezerrel. Ez csak azért van így, mivel a Creative pályákat nem egybe számolták. A 10 legnépszerűbb kreatív mapon körülbelül 150 ezren játszanak, de az összes ilyen mód egybevéve, magába foglalhat akár 750 ezer játékost is. Továbbá az arénát 68 a Save The Worldöt pedig 17 ezren űzték. Összesen körülbelül 1,5 millióan lehettek online.

Itt fontos megemlíteni, hogy ez egy szerdai időpontban lett mérve, ráadásul olyankor, amikor az európaiak nagy része még alszik. Úgy tűnik, hogy a Fortnite fő profilja mára tényleg a Creative, és ehhez nagyban hozzájárult a 2.0 megjelenése is.

Mit gondoltok, hétvégén sikerülhet átlépni az egy idejű 2 millió játékost?

Kövess Minket!



Gondoltátok volna, hogy ennyien játszanak most is a Fortnite-tal?

  • 29 %
  • 71 %