Ezeket a húsvéti témájú Fortnite Creative pályákat ne hagyd ki

Ezeket a húsvéti témájú Fortnite Creative pályákat ne hagyd ki

Hangolódjunk az ünnepre ezekkel a húsvéti mapokkal, melyek tökéletes kikapcsolódást nyújtanak.

Fantasztikus, hogy ha az Epic Games nem is készül különösebb húsvéti eseménnyel, a Creative módnak hála, a játékosok kreálmányai között megtalálhatjuk amit keresünk. Az évek során rengeteg alkotás született, melyek a húsvét szellemét hivatottak megidézni, és érdemes elővenni őket az ünnep közeledtével. 

 Easter Egg Hunt – The Mall: 6707-8144-3687 

A legnépszerűbb húsvéti pályák egyértelműen a tojáskeresősök. Ezen a mapon egy plázában kell megtalálnod az elrejtett darabokat, de, hogy ez még nehezebb legyen, titkos ajtók és szobák bújnak meg a falak között. Keresd meg elsőként a 9 tojást, hogy te legyél a nyertes.

 Easter Deathrun: 2440-8844-6209 

A deathrunok soha nem mennek ki a divatból, hiszen annyi különböző pálya létezik belőlük. Ezen a húsvéti térképen is az a cél, hogy minél ügyesebben manőverezzünk a karakterünkkel, és ne essünk le a platformokról, valamint kerüljük el az akadályokat. Egyedül, de barátokkal is nagyon élvezetes.

 Egg Hunt – 70+ Eggs!: 1148-2251-1748 

Az első ajánlathoz hasonlóan ez is egy tojáskeresős pálya, itt azonban összesen 70 darabot kell felkutatnunk. A térkép kimondottan úgy készült, hogy sok tapasztalati pontot lehessen vele farmolni, így a fejlődni vágyóknak is tökéletes választás. A tojásoknak egyedi dizájnjuk van, az alkotók pedig azt ígérik, hogy számos meglepetés vár bennünket, ha becsatlakozunk.

Kövess Minket!



Játszottál már húsvéti pályán?

  • 50 %
  • 50 %