3 tökéletes Fortnite Creative 2.0 pálya

3 tökéletes Fortnite Creative 2.0 pálya

Ha nincs más programotok vasárnapra – vagy ha van is –, próbáljátok ki ezeket a térképeket. A szórakozás garantált.

Most, hogy végre itt van a Creative 2.0, a játékosok előszeretettel látogatnak el a játékmódba, hogy eddig nem tapasztalt élményekben lehessen részük. Folyamatosan készülnek az újabb különleges térképek, azonban időre van szükség ahhoz, hogy igazán elképesztő mapok szülessenek. Szerencsére az Epic Games gondoskodott arról, hogy lehetőségünk legyen már az elején átélni az Unreal Editorral létrehozható élményt, így készített nekünk pár játékot.

 Forest Guardian – 0348-4483-3263 

Egy rövid, de elképesztően gyönyörű pálya, ahol sikerült teljesen kiaknázni az Unreal Editor lehetőségeit. Haladj végig az elvarázsolt erdőn, és teljesítsd az erdőőr kihívásait. Miközben az elképesztő látványban gyönyörködsz, gondolja arra, hogy hamarosan egyre több ilyen szinten kidolgozott térképpel találkozhatsz majd.

 The Space Inside – 9836-7381-5978 

Ez egy űrbéli szabadulószobákon átívelő kihívás, ahol a különböző elemek keverednek. A részletesen kidolgozott környezetben mind belső, mind külső nézetes módban helyt kell állnunk, amellett, hogy soha nem tudhatjuk mi vár ránk. Ez a első darabja a szabadulószobák következő generációjának.

 Deserted: Domination – 8035-1519-2959 

A Call of Dutyt idéző Domanaiton mód kezdeténél hét különböző felszerelés közül választhatunk, melyek egyikét használva kell megszereznünk a fontos pontokat. Ebben a pörgős, és a háborús hangulatot teljes mértékben visszaadó módban, gyorsan begyakorolhatjuk a különböző fegyverek használatát.

Kövess Minket!



Szerinted melyik térkép a legjobb?

  • 40 %
  • 0 %
  • 60 %