Nem bír magával a főszereplő, megint a GTA 6-ra utalgatott

Nem bír magával a főszereplő, megint a GTA 6-ra utalgatott

Reméljük nem csak egy jól felépített trollkodásról van szó.

Bryan Zampella továbbra sem bír magával. A pletykák szerint ő lesz ugyanis a Grand Theft Auto 6 egyik főszereplőjének, Jasonnek a szinkronszínésze (ezek a célzások 2017 óta részben tőle származnak). Bár természetesen ez sincs hivatalosan megerősítve, de a feltételezés elég széles körben elterjedt, ő pedig boldogan él is a hirtelen jött hatalmas figyelemmel és közösségi oldalain előszeretettel tesz közzé olyan képeket, amelyekkel teljesen egyértelműen a GTA 6-ra utalgat. 

Előzőleg Miamiból jelentkezett be, most pedig még tovább ment és Instagram sztoriban olyan képet rakott közzé, ahol az óceánparton áll, pontosan úgy felöltözve, ahogy Jasont láthattuk a szivárogtatások során, miközben Bryan Adams Run to You számát hallgatta, amely a Flash FM-en a GTA Vice Cityben is felcsendül. Ez nem véletlen, a GTA 6 helyszíne is szinte biztosan a Miamit megtestesítő Vice City lesz.

Két dolog lehetséges. Az első esetben Zampella tényleg szerepel majd a játékban és ezekkel az információmorzsákkal tartja fent a hype-ot. A másik lehetőség, hogy a közösség totális vakvágányon van, Zampella pedig ezt kihasználva trollkodja szét az internet népét. Nagyon reméljük, hogy nem utóbbiról van szó, bár 50 Cent óta sajnos egyáltalán nem szabad ezt sem kizárni. Ha mégis utóbbiról van szó, akkor azt azért meg kell hagyni, mesterien csinálja.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN